Thursday, April 4, 2013

shopping : CHIFFON 3 LAYER

assalamualaikum

fyna selalu teringin nak pakai tudung express berlayer-layer yang ramai orang sekarang ni pakai
nampak sangat mahal and kemas and cantik! 
tambahan pula yang warna warna..fyna suka sangat lah hehe

tapi selalu macam tak sesuai degan muka fyna 
hmm

tapi baru ni fyna dapat CHIFFON 3 LAYER GRED AAA PLAIN AND PRINTED

tengok pula warna merah and kuning
lagi lah geram kan 

yang bestnya diorang post tudung ni dalam tupperware bulat tu
wah terjamin kualiti tudung ni
tak adalah ronyot-ronyot kan
terutamanya dekat topi keras tu haaa


CHIFFON 3 LAYER GRED AAA PLAIN

gabungan warna merah,hijau kuning
ada brooch lagi kat depan tu
pakai-pakai terus suka!
macam kena pula dengan muka fyna kan?
warna yang cantik and sangat selesa di pakai

CHIFFON 3 LAYER GRED AAA PRINTED

ada buterfly lagi
suka sangat!
layer yang cantik and ada brooch untuk nampak lebih exclusive gitu

setiap satu berharga RM70+ FREE POSTAGE + BEKAS+ BB BROOCH

bagi fyna amatlah murah sebab kualiti kain yang bagus
cara penghantaran yang ok

so if u guys suka tudung jenis ni
boleh beli di


hp : 013-5900871






happy shopping guys!

6 comments:

AinNawwar said...

cantik je dengan muka kak fyna :)

leyla luv ariff said...

kak fyna nampak matured pkai tdung tu..cantek..

Diya Sesame said...
This comment has been removed by the author.
Iqa said...

fyna, nampak lain sangat bila pakai tudung ni..slalu pakai shawl and bawal. hehe, and cantek macam selalu :)

[sutera kasih] said...

muka sy x sesuai pakai tdg camtu..tp suka tgk org pakai..nmpk kemas :)

eRzA said...

nice!! tp i lebih suka fyna with shawl..cantik! ehehhe