Thursday, April 11, 2013

shopping : Amira Shawl - Smiling Chrysanthemum by HIJABZONE7

assalamualaikum




eceh..letak gambar posing dulu sebagai pendahuluan

lepas pakai shawl ni..rasa nak kawin..hehe ye la warna ni kan fav pengantin sekarang

Amira Shawl - Smiling Chrysanthemum


kualiti kain sangat bagus
jahitan kemas
labuhhhh
ada beads yang lain dari lain..tak pernah lagi lah fyna jumpa beads macam ni
ada beads simple di hujung shawl so memang complete lah untuk pakai time bertunang,nikah,kahwin,wedding and kasual 
act beads tu dekat hujung shawl..saja fyna letak atas kepala feeling macam nak bertunang gitu =P
fyna rasa fyna lilit banyak kali juga tapi stil labuh..suka!

macam fyna pakai atas kepala
korang boleh lilit kasi beads ni ada di depan..pun cantik juga



Price: RM69 (exclude postage)
Postal Fee : West Malaysia - RM6 (1 or 2 piece)
- Free Postage if more than 2pcs
East Malaysia - RM10 (1 or 2 piece)
- Free Postage if more than 3pcs


Material : High Quality Chiffon

Measurement : Width : 53 cm, Length : 193 cm

Description : Hand Wash Only

special untuk pembaca blog fyna
korang boleh beli shawl ni atau yang lain di  HIJABZONE7
akan mendapat

15% diskaun!

 wah..

kata laluan : FYNA41


banyak lagi koleksi and pilihan tudung if korang nak tengok
boleh click di bawah ye

sms : 0133631031


happy shopping!


3 comments:

zeera lily said...

santek la tudungggg!

zalila said...

muke kak fyna nmpak lain. lg cantik dari sblm2 ni. make up lain kot. :)

Blah said...

Hello! I was wondering how you did your makeup here. Which foundation did you use? It looks absolutely flawless masha'Allah! :)