Monday, April 8, 2013

review : koshize duo perfect eyeshadow ( golden bronze)

assalamualaikum








eyeshadow warna bronze sangat sesuai dengan anak mata yang berwarna coklat

dulu fyna tak suka warna bronze sebab kebanyakkan nya gelap dan kalau pakai akan nampak over
fyna tak suka pakai eyeshadow warna gelap-gelap..just cerah-cerah saja seusai lah dengan fyna
lebih nampak soft

fyna jatuh cinta dengan eyeshadow bronze yang tanya burr selalu guna
dia adlaah seorang makeup guru di youtube
dia guna jenama MAC tapi kat sini nak beli barang MAC kna ke penang


tapi haritu ke Sophie Paris fyna test 1 eyeshadow ni
terus jatuh cinta..

warna dia seakan-akan warna bronze dari MAC!

fyna suka texture dia yang shimmer
melekat
tahan lama
and warna yang sangat-sangat cantik
no need eye primer pun..eyeshadow ini akan melekat dengan sangat cantik
fyna suka pakai warna bronze dekat eyelid and bawah mata..itu saja pun dah cantik
dia akan menyerlahkan mata sebab warna yang cantik and shimmer yang tak over

another side is warna agak creamy and shimmer
yes i love it!
fyna selalu gunakan warna ni untuk di apply di tulang kening, batang hidung 
and bila dia reflect dengan cahaya..sangatlah cantik!


contoh fyna gunakan warna creamy dekat tulang kening
higlight pipi
and hidung


 ini contoh fyna guna warna bronze dekat mata tapi ta nampak sangatlah pula
fyna juga gunakan warna creamy dekat tulang kening, highlight pipi and hidung


dulu untuk highlight fyna gunakan brand benefit yang agak mahal
sekarang hanya gunakan duo eyeshadow ni sahaja
result sama sahaja
jadi kita pilih yang lebih jimat ye =D




harga hanya RM20

boleh di beli dengan adik fyna


dia baru je buka butik Sophie Paris di 
no 35, lorong sentosa 4, taman bayu tinggi, Klang

alhamdulilah rezeki adik fyna


7 comments:

wana wazm said...

waa , memang cantik pun colour dia.

Farah Hanis said...

nice nice! ada perasan dalam catalog sophie. dah fyna buat review, mcm best je kalau farah try :)

Nabilah said...

Cantiknya warna bronze tu!

eRzA said...

hi fyna...if minat nk beli palette MAC bole singgah page ni :)

https://www.facebook.com/ZafsOutlet#!/media/set/?set=a.475325359208071.1073741836.457184187688855&type=3

{ yaya } said...

Salam Fyna,

Nk tny pasal eyeshadow palette tuh, da follow link yg Fyna bg tp xde pun details psl eyeshadow tuh...boleh x Fyna tolong bg details psl eyeshadow tuh...TQ so much Fyna! Keep up the great works :)

fyna said...

hye dear.awak boleh je tanya adik fyna about the eyeshadow ye.dekat link tu juga

Anonymous said...

hai sys.. mna i bole dptkn brang ni yee.. on instgram. how?