Wednesday, April 10, 2013

review : berry rich formula

assalamualaikum





Berry Rich Formula adalah 100% selamat dan semula jadi.
Dirumus dengan teliti mengikut Amalan Pengilang Baik (GMP) dan Halal serta mampu memberi kesan dalam masa yang anda kehendaki.

ini adalah minuman untuk kurus!
yes kurus
eh bukan kurus saja tau

dalam ni ada  fiber+collagen+stem cell

collagen memang dah tau untuk kulit kan..so secara tidak langsung, kulit pun akan terjaga 

stem cell ni untuk kesihatan, mencegah dari ketumbuhan n kanser.

 epal fiber : boleh lah membantu masaalah macam  perut buncit, sembelit dan obesiti.

my review

fyna try minum sebelum tidur and bangun pagi

rasa masam-masam manis tapi disebabkan ada serat epal jadi kena pelan-pelan minum..takut terlekat haaa

texture lepas bancuh tak lah cair tapi sedikit pekat

1st time fyna minum..sebelum tidur

pagi tu bangun terus ke toilet

then membuang dengan selesanya hahaha ( minum selepas makan malam akan memperlihatkan keberkesanan pada esok hari apabila anda akan melalui pembuangan yang lawas tanpa cirit-birit. Ia menampakkan proses pembuangan lemak yang tidak diperlukan dalam badan terbuang.)

owh rupanya dia buang lemak..patutlah kempis terus perut 

fyna baru 2 hari amalkan..nak amalkan selalu..sebab rasanya boleh kurus dengan mudah!

kalau untuk berat lebih 75kg..boleh ambil 2 hari sekali..kalau kurang 75kg ambil sehari pun dah cukup

hari-hari masuk toilet hehehe


cara bancuh



masuk dalam gelas..fyna guna gelas pendek saja


masuk sikit air suam/panas then kacau hingga larut


ha dah larut


masukkan air sejuk..kacau then terus minum

emmmm kena minum pelan-pelan ye



harga
RM119.00 / box
ada 15 pcs


boleh dibeli di sini ye






5 comments:

Sarazaqea said...
This comment has been removed by the author.
fyna said...

owh yeke.tq dear =)

Anonymous said...

Adoi harga mahal tp julap je? Uhuhu

Anonymous said...

Produk ni bukan julap yer.. salah satu ingredient je senna leaf (laxative).utk mudahkan proses pembuangan toksik atau lemak yg x sepatutnya ada dlm badan. :-)

achaSNBM said...

assalammualaikum kak fyna..
lps akk minum nie, ade pape perubahan x? agak2 dlm bpe hari akk dh bole rase dan nmpk perubahan dye?