Friday, April 5, 2013

my twittalk

assalamualaikum

ody from dream music/ celcom baru call fyna and beritahu report on march! and follower makin bertambah..alhamdulilah

apa itu twittalk..
ok twittalk tu fyna akan twit menggunakan suara so kepada follower fyna akan terima 1 message then korang just dial no tu terus dengar tips dari fyna

korang juga boleh twiitalk balik dekat fyna and any masaalah, problem fyna akan jawab  lah so semua follower akan dengar 

so fyna banyak share tips and review product dekat my twiitalk..
disebabkan dekat blog agak susah nak menaip sebab too many barang sponsor and masa tak ada..hmm

but nasib baik ada this twittalk..sambil baring sebelum lelapkan mata..dial*22001 then terus bagi tips apa yang terlintas dekat kepala..

follower fyna banyak juga respond dengan bagi barang yang bagus untuk fyna try.
thanks sangat!

macam cream jerawat
bb cream yang ok
cara nak bagi foundation lama
alhamdulilah dah terima kasih!

ada juga follower fyna dari kalangan pelajar sekolah
maybe masih sekolah rendah
sebab ada yang tweet fyna tanya pasal kerja sekolah and ada slang yang fyna tak paham
so sory kalau tak tweet balik
so next time cakap jelas ok sayang?
ada adik ni hari-hari tweet fyna..kadang-kadang dia cakap tengah minum air sebab kak fyna cakap minum air banyak kulit cantik hehe

ada juga yang tertekan then bila fyna dengar ada yang jerit la..just hello hello and test test hahah
macam -macam

lelaki pun ada tapi fyna tak lah mahir dalam kecantikan untuk lelaki so ada lah fyna share sikit-sikit

ada juga just nak say hi and harap fyna sihat..terharu ok =;)

ini message dari ila
alhamdulilah even ada my nombor
still dengar twittalk fyna
why sebab kadang-kadang kredit habis.tak direply.or banyak sangat message kan


fyna hanya share apa yang fyna tahu 
ada juga fyna selit barang untuk makeup pengantin

macam-macam lah

so fyna ada give away lip tint insyallah this april for my follower

so kepada yang baru nak follow

boleh baca disini cara nak follow ye

rm1 per week only =)

1 comment:

eRzA said...

rase rugi plak sbb i xpkai celcom la fyna...huhuhuhu...