Friday, April 5, 2013

Just Pizza - Bread History

assalamualaikum

dah lama acik ajak fyna makan disini
dia kata pernah makan sekali and sedap

owh ya masa fyna makan di sini
birthday fyna
tak lah sambut cuma fyna ikut adik ambil photo frame di penang then terus ke mall sini untuk makan

memandangkan my birthday so nak lah rasa makanan yang sedap-sedap hehe



nama and harga tak ingat but not bad
boleh tahan juga sedapnya
cuma pasta nya agak keras
and perisanya macam kurang


sedap juga lah
tapi rasa sama saja macm fyna punya haha


air dia sedap! suka sangat!


ini je yang sedap rasanya
ubi lembut
perasa cukup

tak pakai lense
so tak lawa pun on my birthday hahaha

muka penat je tu

so far bagi fyna

bread history kena jual bread saja kot haha
makanan tak berapa best and agak mahal juga

pizza belum try but maybe soon

Just Pizza - Bread History


sunway carnival mall seberang jaya penang






2 comments:

leyla luv ariff said...

dkat mane ye kak fyna??
kte penah nampak bread history je..
ta pnah tahu pown ade Just Pizza - Bread History..

Shakira Pathi said...

Tapi roti dye serius sedap :D