Wednesday, April 17, 2013

Glutacol

assalamualaikum








pernah dengar pasal glutacol ?

sekarang ni memang femes betul glutacol  ni 

rata-rata ramai yang guna and jual

tengok dalam facebook pun ramai cakap pasal glutacol  ni..lelaki pun minum tau! amboi 

lelaki perempuan, semua nak kulit yang cantik

ramai sekarang cari supplement untuk kulit gebu sahaja..tapi kesihatan?


Glutacol diformulasikan dari kombinasi Glutathione dan Kolagen. Glutathione memiliki manfaat positif bagi lebih daripada 68 penyakit yang berbeza. Hal ini penting dalam memberikan pertahanan dari radikal bebas, tekanan oksidatif, racun dan penyakit. Kolagen adalah anti penuaan yang kuat.
Kolagen memainkan peranan penting dalam membuat kulit anda bersinar, cerah dan kulit lebih muda. Produk ini juga membantu tubuh anda untuk membakar lemak. Namun, kerana faktor-faktor seperti proses penuaan, pengeluaran kolagen alami di dalam tubuh kita berkurang dari masa ke masa, mengambil suplemen kolagen sangat diperlukan untuk merangsang pengeluaran kolagen tubuh sendiri.

kandungan
L Glutathione 80 mg, Kolagen 1000mg, Astaxanthin, Ekstrak Acerola Cherry, Ekstrak Tomato, Ekstrak Blackcurrant, Ekstrak Aloe Vera, dan Probiotics.

effect yang boleh dilihat selepas minum Glutacol boleh dilihat selepas 30 hari pengambilan

kulit akan jadi lebih cerah
lembab
sihat
tona sekata
jerawat and parut pudar
pembuangan yang baik
kulit,rambut,kuku jadi sihat
badan makin sihat

fyna baru try 2 kotak and dah rasa perbezaan kulit dahulu dan sekarang
kulit makin mulus..suka sangat.pores makin kecil..alhamdulilah

nak amalkan sampai 3 kotak..nak tengok keberkesanannya



cara minum

fyna potong sachet ni then terus tuang dalam mulut..emm sedap!

macam fyna selalu tak sempat nak breakfast,.fyna memamg akan sediakan 1 kotak di ofice and 1 kotak di rumah

dekat office sambil buat kerja..makan sikit-sikit Glutacol ni haha sebab dia just tuang dalam mulut.rasa macam gula-gula je

then sambil tengok tv sebelum tidur..boleh minum

sangat relax ok minum Glutacol ni..dan sangat sedap


Maklumat lanjut tentang produk boleh didapati dari www.glutacol.com.

oleh didapati di farmasi2 terpilih dan agen berdaftar.
Di farmasi selalunya dijual dengan harga RM70.

tapi kalau dibeli dengan Hanisah. 

boleh dapat dengan harga RM60 sekotak.
Satu kotak mengandungi 20 sachet.


jadi lebih senang

 dial/sms hanisah untuk beli ye
hp : 012 375 7084



7 comments:

AinNawwar said...

jemput singgah :)

http://thedreamgoddess.blogspot.com/2013/04/segment-tagging-time.html

Khairani Karim said...

akak nk tny,
x perlu bancuh dgn air ke glutacol ni? bole terus makan eh?
ka;au nak banding dgn glutawhite akak rasa mana lg elok?
thanks!~

raramensch.blogspot.com

leyla luv ariff said...

wah...blog sis da brtukar wajah..omeyy nye...
hurm ta pnah dga pown psal glutacol nie..btw,,thnxs for sharing..

fyna said...

@khairani bancuh pun boleh..hehe

@leyla welome my dear

Ain said...

nak tnya....skg fyna makan supplement yg mana satu?;) sharing is caring....

nani jafri said...

tq akak 4 info

anakMommy said...

Nk try la...ade cop kkm tak?