Sunday, April 7, 2013

everyday minerals makeup brush set : groupon.my

assalamualaikum

deals yang best adalah di gropon.my

selalu fyna beli makanan
kali ni beli barang pula..sebenarnya takut nak beli barang ni.takut kena tipu ataupun dapat barang rosak atau tak samapi langsung

memandangkan ramai beli..hmm try lah juga


RM85 instad of RM321.40?

memang lah harus beli kan

jadi fyna pun click lah untuk beli..ternyata ramai gila yang beli..

so tadi fyna baru dapat brush ni..10 hari juga lah baru dapat brush ni..tu pun fyna dah lupa yang fyna beli brush ni haha

alhamdulilah..berpuas hati! 

bulu super lembut..and kualiti sangat bagus

tak rugi beli



ini yang fyna dapat 

Flathead brush
Mini flathead brush
Round brush
Foundation brush
Blusher brush
Blooming brush
Queen blooming brush
Concealer brush
Eyebrow brush
Highlighting brush
Eye shadow brush




for those yang tak sempat beli set makeup ni

korang boleh beli ini!






RM 59 instead of RM127

6-piece Loving Minerals make-up brush travel set:
- Powder kabuki brush
- Duo fibre stippling brush
- Concealer brush
- Eye make-up blending brush
- Eye shadow brush
- Angled eyeliner / eyebrow brush.


basic makeup brush yang perlu ada
sanagt berbaloi kalau beli
korang boleh beli di


dia ada bagi cara untuk beli macam mana ye
sila baca dnegan betul-betul

ini adalah limited coupon so cepat-cepat lah ye =D


5 comments:

Fha Hzh said...

nak beli, tapi x tau nak pakai. aiseh.. fyna, krayolan elok ke nak pakai sebagai foundation n base? sbb rase thick sgt la.. fyna pakai ape ye?

nuraliasaqinaMY said...

Cantik la brush tu :D

wana wazm said...

cantik brush tu. nanti ada ksempatan nak beli jgak. =')

eRzA said...

hi fyna..if minat nk tgk brush bole jenguk page i :)

https://www.facebook.com/ZafsOutlet#!/media/set/?set=a.475368665870407.1073741837.457184187688855&type=3

teh suriati said...

so far ok x brush ni sis ? sbb rasa mcm nk beli jgk kt groupon.. huhu.. tp tkot x ok je...