Wednesday, March 27, 2013

VITAMIN 3 in 1

assalamaualaikum

harini fyna nak share vitamin yang tengah famous sekarang 

VITAMIN C & E + WHITENING COLLAGEN 600mg







Gabungan daripada extra berry..mengahasilkan vitamin C & E dan Menggunakan collagen dari sumber ikan tilapia.. tidak meberikan kesan alahan jika anda alergik kepada seafood seperti collagen marine.. ALERGIK IKAN TALAPIA TIDAK DI GALAKKAN AMBIL

FUNSGI UTAMA : memutihkan seluruh badan, melembabkan kulit,mencantikkan kulit.,merawat jerawat,jeragat .dan sel kulit mati.



ok apa yang bestnya tentang vitamin ni ialah

Mendapat pengesahan HALAL,bumiputra product/ dari kilang bertaraf GMP,tiada gelatine

3 in 1! vitamin C, E, whitening collagen semua dicampurkan dalam 1

bahannya ada 4 sahaja,, collagen form ikan talapia,glutathione,dan maquiberry dan vitamin c berasaskan oren

sebotol ada 60biji.. untuk sebulan...jadi sangatlah berbaloi

sedap! vitamin ni isap-isap makan isap gula-gula..sedap dan manis.. jadi yang tak suka ubat tu akan suka lah hehe

fyna ada jumpa cust yang alah dengan pure marrine collagen tu..ambil sekali terus naik bijik2 dekat muka dia..tapi this collagen dibuat dari  kulit ikan talapia..jadi alahan kepada ikan talapia snagatlah sedikit kan..so boleh la try ye

600mg -  glutathione utk memutihkan.lebih tinggi mg di ambil..lebih cepat la putih.tapa jangan smpai overdose ye

nak kata kesan dia..rasanya 1 botol dah boleh nampak kesan..kulit akan less parut and memutih..tapi kena minum air banyak tau! air ni dia boleh buatkan vitamin tadi diserap dengan cepat


HARGA :: RM80 SEMENANJUNG 
/ RM85 SABAH SARAWAK
sebotol ada 60biji


nk oder??

message/whatssap/viber di no 0169382488
emel: talktalkana@gmail.com





5 comments:

Shakira Pathi said...

Mahalnyee :O

Haruuta Chan said...

Teringin nak beli tapi kalo ada yg sumber G yg memutihkan tuh mesti mahal.. ToT wuuu

HaFizaH aYu said...

Fyna i pon mkn yg ni jgk...best xrs mcm mkn ubt pon

cik nadd said...

Teringat nak cuba tapi rasa mcm terlalu muda untuk ambil...

HanNis SaNia said...

Hihi Sy dac2 btol Guna. Best sgt. Skg Da jd agent. Klw bminat Sms sy 014 5079421