Monday, March 18, 2013

US Charbroil steak house sdn bhd

assalamualaikum

ini cerita tahun lepas
nak update jugak! haha

ok lah..selalunya if fyna dah lepas makeupkn customer, fyna akan cari tempat makan yang baru and best untuk ditry..lepas penat bekerja..makanan boleh buat kita rasa happy kan? hhehe

so search dekat gps..ada restaurant nama
US Charbroil steak house sdn bhd di sungai petani

macam pelik..tak pernah dengar pun


tengok nama kedai pun macam gerun nak masuk pun ada haha
dalam kereta fikir banyak kali nak masuk ke tak

last-last masuk juga

view dia memang mewah
pasang lagu romantic sangat! sukaa
tempat duduk pun mewah




air kosong tu free saje..ada refill lagi


roti pun free..tapi sup kena bayar la hahaha
mushroom soup..rasa sangat sedap! bukan macam yang masak dalam packet tu..no no no..this one rasa lain



teringin makan beef steak
rasanya ni beef steak terbaik fyna pernah makan..
daging dia sangat lembut..cair di mulut orang kata..letak je pisau..tak payah susah-susah hiris banyak kali..sekali je..and bila makan..emmm lembut!
sayur camput and brokoli and jagung tu..lembut gila..selalu brokoli kan macam keras..ni tak.segar dan lembut...emmmm sedap!




adik fyna makan spagethi
sedap..tapi lupa macam mana rasa haha


harga? mahal nak mampus! hahaha
total semua ni rm100 rasanya 
=.=

time tu lagi beberapa hari nak krismas..so ada decor pokok Christmas yang cun sangat!
and me muka penat sebab lepas tu kena ke ofis pula =.=


Location
11-12, Ground Floor, 
Jalan Permatang Gedung, 
Taman Sejati Indah, 
08000 Sungai Petani, 
Kedah Darul Aman.

Enquires & Reservations
Tel: 04-4312240 
Fax: 04-431223




2 comments:

Kisah Si Dairy said...

suka sangat dgn pasta nie..kt jb nie payah kot nak cari..heehe

Shakira Pathi said...

selalu makan pasta yang home made dengan pizza hut jea hehe :)