Tuesday, March 19, 2013

thanks mak!

assalamualaikum

mak mana yang nak biar anak dara dia ke tempat jauh seorang diri kan?
tambahan pula fyna ni memang selalu kena orang teman
tak pernah la sorang-sorang
even dating pun bawa adik..macam mana tu? haha

so bulan 12 haritu mak fyna admit ke hospital sebab kena operate then seminggu lepas keluar hospital fyna ada job makeup, adik fyna yang selalu teman fyna pula ada job juga

so mak even sakit,nak juga temankan fyna
em
rasa bersalah ni
tangan mak berbalut
tak larat jalan
so haritu mak teman fna juga

lepas habis makeup
fyna belanja mak kana di secret recepi
nak belanja makan kek and ice cream sebab fyna tau tu fav mak hehe
and mak lepas operate sangat banyak makan..suka tengok!




thanks mak!
love you!


13 comments:

~Hanie Ladyhlomanie~ said...

Assalamualaikum.. best nye akak masih ade mak.. jage mak lek lok kak.. ^_^ Rindu nye kat mak sye

zeera lily said...

dapp nye kek...

Rara Nasiha said...

kasih seorang ibu kan? hehe :)

Farah Hanis said...

antara salah satu benda yg fara suka buat dengan mak, makan-makan.. hehe

NinaAz said...

Bagusnyaa mak diaaa... jaga mak baik2 yea

Iqa said...

rasa terharu pulak bila baca :')

Shakira Pathi said...

sweetnye mak dengan anak :)

~MerAh HeArty~ said...

Kasih ibu hingga ke syurga . sayang mak :)

Mahirah Ridzuan said...

Tetiba rasa nak makan spegati hohoho...

fazianbatrisyia said...

Mak mmg yg terbaik utk kita....Doakan kesejahteraannya sebab kita pun perlukan doa dari mak...

De' Wanie said...

hye dear..awk buat makeup org kawin ye?:)

misz sheyla said...

syiannye mak awak...dah ok ke????

Abg Stalker said...

kurgkn manis syg oi.sesekali xpe la. :) org tua kita ni cpt dpt penyakit.pasni suami lak teman ang.

cc: org kt obesi :D