Friday, March 8, 2013

sakae sushi!

assalamualaikum

ok ini adalah entry yang agak jakun.sebab baru 1st time makan sushi haha

ramai sangat gilakan sushi and pada fyna ..ish dah la tak masak..tak elok ok makan sushi..

bila dah makan baru tahu..ooooo masak rupanya sushi ni haha.

sakae sushi di paradigm mall petaling jaya


mula-mula tengok maps
ok ini pon jakun sebab 1st time boleh touch bahaha..cari kedai sushi ni..naik turun naik turun padahal kat luar tu je haha


masuk-masuk kena snap gamba dulu


order kat tab saja.wah canggih betoi


 emmmmmmmm ayaq ni dappp hehe

ini separuh makanan yang di snap..yang lain tak sempat snap sebab laju je masuk mulut..jangan tanya nama apa..sebab ray yang pilihkan..semuanya sedapppp

cuma sup dia je tak boleh nak telan..bau and rasa herba kuat sangat and kari jepun dia macam kuah roti canai ja bahahah













total semua lebih kurng rm200..mak ai padahal macam tak lah banyak sangat makan haha
tq to my sis sebab rekomen kan makan kat sini and belanja..lain kali belanja lagi ;)


gemok nya kalau pakai baju loose ni haish

lepas ni ingat nak try edo ichii and sushi king pula
korag suka makan kat mana and makana fav?
sebab sabtu ni nak akan sushi lagi..yeay!

ketagih dah hahaha

6 comments:

nuraliasaqinaMY said...

Tekak sy takboleh terima sushi T.T

zeera lily said...

sushi king! Xde la smpi 200++ hee

Fha Hzh said...

fyna,, hee i like sushi tu.. tapi slalu bli kat jusco je. the other day i call Jakim n ask about sakae sushi n sushi king certified halal atau x, diorang kate x. sbb Sakae Sushi n Sushi King x pernah request untuk sijil halal lagi.. :)

Shakira Pathi said...

tak pernah lagi makan sushi, macam tak lalu je hehe :p

Puteri Panda said...

saya suka makan di Sushi King. fyna try la di sana. murah dan sedap. ;)

Ain SSB said...

Ain kalau nak makan sushi kena ada mood. huhu. Canggih betul kedai makan zaman sekarang kan!