Monday, March 25, 2013

MUA : makeup nikah sanding zue di lumut perak

assalamualaikum

entry makeup again! lama dah tak letak hasil job fyna dekat blog ni..kalau nak tengok yang terkini and lama-lama boleh la ke page fyna ye

ini makeup fyna buat untuk kakak kawan adik fyna..zue..

owh ya ni job fyna bulan 9 tahun lepas ye heheh

so fyna and family bertolak ke manjung untuk makeup job ni..

makeup nikah

makeup yang simple untuk nikah





photographer buat lawak haha

sanding

makeup yang agak berat tapi tetap soft
saja fyna maikan warna pink and biru sebab nak nampakan zue lebih comel






photo by


untuk tengok my makeup job yang lain-lain atau sebarang pertanyaan/tempahan boleh ke

email : fynahere85@yahoo.com



13 comments:

✿ pink velvet ✿ said...

len kali buat job kat lumut, mai rumah yien tau, hehe~

Shakira Pathi said...

serius nampak soft jea make up tu :D

HaFizaH aYu said...

Sumer cntik...make up dress n tuan pkai pon ohsem

AinNawwar said...

cantiknya kak fina mekapkan ^^

Mahirah Ridzuan said...

cantiknya pengantin... yg biru tu sweet je..

icE said...

aww cantiknya gegambo..nice blog fyna!

http://undomesticated.blogspot.com

Khumaera Ismail aka Mariam Ismail said...

salam fyna.ur touch nmpk simple dan soft je.suke tgk.tak terlalu tebal.omey2..leh suggest kt adik2 atau kwn2 yg belum kawen.hehe =)

Puteri Panda said...

cantiknya design baju sanding pengantin. :)

ZARS SHOP said...

Assalamualaikum fina!Really need your help to support and promote this online boutique http://zarsshop.blogspot.com Thanks for helping! :)

Pja Bambam. said...

suka sgt gambar last tu :)

Azwar Syuhada said...

Cantiknya!! soft sahaja make up. Natural.. :)

xuelia said...

he...teringat balik hari tu...tq fyna sbb bejaye sorok eyebag..huhu..penganten xcukup tdo sbnrnye...nsb baik ade mua y ohsem! tqtqtqtqtq!!! b2b, highly recommended ok!

nuraliasaqinaMY said...

Manisnya muka ♡♥