Saturday, March 9, 2013

HQ Sophie Paris di petaling jaya

 assalamualaikum

adik fyna angah ni memang aktif dalam sophie paris ni..and sebab adala 2,3 orang nak sangat jumpa fyna..so fyna pun dibawa oleh adik fyna ke HQ sophie paris di petaling jaya

memang teruja kalau masuk..sebab semuanya pink!


masuk je terus snap gambar dulu


ini side handbag..act ada byk handbag..tp fyna snap sini je..segan pula nak posing dalam ni hihi


spot yang best! makeup!!!!!!! rasa macam nak ambil bawak balik rumah




eceh try test makeup..baby pun sama naik



orang sophie paris..segan fyna bila diorang nak bergambar sekali hehe


rendang dan tinggi haha




posing sikit


bye bye sophie paris..lain kali jumpa lagi

adik fyna otw buka branch sophie paris sendiri di klang..now tengah proses renovate
doakan adik fyna ye..heheh

owh btw buka m2u semalam terkejut dah dapat bonus dari sophie paris..banyaknyaa!!!!!! suka sangat!
padahal tak buat sale sangat haha ada la beli barang rm100..alhamdulilah rezeki
act dah lama masuk sophie paris ni..attend event merata..bonus dapat rm200-400 je sebulan tapi bulan ni rm800 alhamdulilah ..ha baru la sibuk nak aktive..

adik fyna dah ber k dah dapat..jeles aih

so siapa nak join juga boleh whatssap,viber,line,msg,call fyna di 0103978717

target bulan 3 ni 1k..insyallah =D




10 comments:

Anonymous said...

Maaf fyna, macam seksi sangat je outfit ni.

WaA said...

Wahh berminattt

Syafiqah Hashim said...

wahhh..banyak tu yang masuk..mcm berminat pulak..heeee :D

wana wazm said...

sis comel!! insyaAllah , sis boleh buat. =')

Nini Mohd said...

wahh...
banyaknyer dpt bonus.

http://ninimohd.blogspot.com

Nurhayati Mohd said...

Bestnyaa

asyikin_rahim said...

tadapat nk wsap, viber or so on pon neh kak fyna.. ~_~

milla nea said...

wow.. best2

Shakira Pathi said...

Banyak bons :D

onie said...

bermodalkan rm15 :D