Sunday, March 17, 2013

Giving Out Lamor2 Sample for free!

assalamualaikum


hye semua..ok dalam banyak-banyak supplement..lamor 2 yang paling cepat berkesan..korang boleh rasa kelembutan kulit lepas 3 sachet.. fyna sendiri rasa

ramai yang dah order dengan fyna..alhamdulilah semuanya feedback bagus

so harini fyna nak buat giveaway!

but before that nak bagi testimoni one of my cust

dia ada skin yang sangat sensitive,and ada pimple 1 muka..nak makeup memang tak cantik lah kan sebab nak cover susah and ada kulit yang sangat kering..so lepas dia amalkan lamor2 after half month  fyna jumpa dia, kulit dia makin cantik, semua pimple makin ok and no more dry skin

so ini dia ada send gambar before and after





Now Giving out samples for free


 7sachets worth RM84..
(limited for first 20 customers only)
* Terms and condition applied
* 100% Free, No Extra charges
* For Bumiputra only


caranya


like page

then PM them 
" i want to enter the giveaway from fyna here blog"



so 
fyna akan bagi list nama and akan announce the winner
owh bukan seorang winner
tapi 
20 winner!


tarikh tutup 
24.03.2013

good luck!



42 comments:

cik nyoonyalita said...

Dah like & pm dekat fb nya tu :)Harap-ii menanag

Twins said...

sudah like

mer said...

sudah juga.nama fb: mer zakaria

Fitriah said...

done! :)

Nurza Diana said...

done:)

eiqa_chot said...

Done ^.^

Fiery Phoenix said...

dah buat ^_^

nuraliasaqinaMY said...

ya allah tringin sgt2! harap2 dapat!!

Ninie Haninie said...

hope dapat

IVY IKARI said...

Done sis Fyna :)

Noura Nuriman said...

da like n pm.. :)

Azreen Zunairah said...

Done Fyna..hopefully dapatlah..Amin..

Syafiqah Hashim said...

wahh..kak fyna bukak peluang yang baik untuk semua pembaca blog kak fyna..sayangg kak fyna ;)

♥ imperfect ♥ said...

done :) hope ada rezeki

-syira- said...

done! harap2 bertuah! :)

fb : Nur Shahira

Dianaa said...

dah like and sent PM :D

Nur Sabrina said...

done :) semua syarat !

Hawa Syazana SD said...

done like n PM u..

Maszwin Mujahid said...

Done Like and pm ^^

sabella mohamad said...

done like and pm . harap2 laaa mng . hehe

Azwa Mislan said...

dah buat!!!omg nak sangat!

Alani said...

done :)

senorita zanie said...

Done my dear. :)

Puteri Panda said...

sudah. mudah-mudahan ada rezeki. Amin. :)

Nuratika said...

sudah juga :)

#ciksuzlin said...

dah like and pm :)

misse nadh said...

dah like .
dah pm

<3 :))

ceng said...

Hye fyna.. Ala nk jgk free :)

~MerAh HeArty~ said...

Done :)

Nurul Ain Atikah said...

done

myra ashrul said...

done sis. hopefully dapat ;)
dapat laa merasa kulit secantik sis ;)

ikafantasi said...

done!!tringin nak try ..

Huda Diniey said...
This comment has been removed by the author.
Huda Diniey said...

done...btw, follow my blog...pendatang baru dlm dunia blog...

hanani fiee said...

sudah! harap2 ada rezeki,sbb kulit pon mmg dah memningkn skrg ;/

m i a said...

done fyna :)

Shakin Ziki said...

DONE

Shakin Ziki said...

DONE

missamy said...

done! ;)

Aida Jelita said...

nanti semua cantik macam fyna. wahhhhhhhh

milla nea said...

done

eRzA said...

ala sedeynya...dah terlepas tgk....huuhuhuhu...mggu ni bz...baru rini dpt bce blog...huhuuhuhu