Monday, March 11, 2013

D'king mee udang banjir Sungai Petani

assalamualaikum

ramai orang asyik suruh fyna try mee banjir dekat dking sungai petani

tapi tak pernah tau di mana..so baru-baru ni plan nak jumpa dengan anje-anje..so plan nak makan dekat tempat yang tak penah makan lagi and laily cakap jom makan mee banjir dekat dking!

ha sebab ramai sangat dok cerita pasal mee banjir ni sedap..fyna and baby pon setuju lah memandangkan masing-masing tak pernah pun makan situ hehe

macam mana mee banjir tu?

TARA!

untuk 4 orang makan and seorang 2 ekor udang..tak cukup?



 ok lets see the size of that udang!


mak ai besaq nya!
lembut sangat!

so rasa mee udang ni sebenarnya sebijik macam
char koay teow

so sesiapa yang tak suka makan pedas..this is for you guys
sangat sedap ok even fyna ska makan pedas
ini boleh dimaafkan..cewah

but agak pricey la mee udang but kalau makan sebulan sekali apa salahnya

but make sure datang awal ok..fyna datang pukul 5.pukul 6 dah penuh restaurant ni fuh! nasib baik cepat

ok this restaurant ada banyak tempat duduk..

yang nak bersila boleh..atas meja boleh..dalam aircond pun boleh

fyna and baby decide ambil yang kerusi je la sebab nanti kalau besila lenguh pula

ok now picture mood is on


haris!


alha and baby
alha sedara baby..tak sangka dia sebenarnya suka tengok tutorial fyna di youtube
keciknya dunia ni


bestfren!


hamboi
kemass



Lot 20072,Jln Padang Temusu, Mukim Sungai   Pasir,08000 Sungai Petani,Kedah
019-511 1152


5 comments:

Arfahani Arsad said...

sedapnya mee udangggg! >.<
kak fyna, u look really bright! heee

NinaAz said...

Lapaq tetiba ni. Teringat mee banjir sabak bernam. Haishhh

[sutera kasih] said...

sedapnya...yummy !

Shakira Pathi said...

sedapnya mee udang :D

Nur Azieda said...

sis saya kenal alha, boleh bagi contact no? Lama tak jumpa dia