Monday, March 18, 2013

crepe!


assalamualaikum

ada lagi kah yang suka makan crepe ni?
dulu dekat insta,facebook,twitter
ramainya gilakan crepe ni
sampai fyna pun ternak cuba juga ahahaha
tapi sekarang macam dah kurang pula..
musim dah berlalu agaknya

fyna pun cuba juga lah crepe ni..rasa macam rugi pula tak cuba kan?

bagi fyna..sedap!lembut! and sedap lah hehe

thanks kak t sebab bagi fyna rasa crepe ni for free

kak t from KRAZY CAKE bagi durian and cempedak

ayah suka cempedak..tak sempat rasa ayah dah telan semua haha

kak t adalah pembuat kek yang paling femes dekat sungai petani! fyna pernah order cupcake dengan kak t..and nak order kek selalu tak sempat sebab jadual kak t penuh =.=

so kalau ada yang teringin lagi nak makan ni
boleh order dengan kak t

8 BIJI RM10 SAHAJA! Text/call 0124880413 kak t







Krazycakes Taman Kenari Indah, Sungai Petani, Kedah
( tak kan sesat sebab banner besar ada =) )

location rumah kak t
kak t buat kak rumah je
tapi bz nye la hehehe

kalau dah cuba air tangan kak t..sure nak lagi tau!




8 comments:

iietamalek said...

nyumnyum

✿ pink velvet ✿ said...

yien x penah makan crepe ni sebab dok ingat isi dia durian ja.. yien kan anti durian, haha!

Puteri Panda said...

suka durian crepe kalau sejuk.oreo crepe dan milo crepe pun sedap!

NinaAz said...

Teringan kisah kena halau nurse gara2 durian crepe.hehe

HaFizaH aYu said...

Dh lma xmkn..fyna post sal crepe melilau mn nk cr ptg2 ni huhu

NUTT-NUTT said...

sdap, mkn durian crepe nie... firts time rse mmg sdap... lg sdap bile sendawa durian... fuh lg kuat tu dr mkn durian ori... hehehehe...

Shakira Pathi said...

Tak makan durian :O

fazianbatrisyia said...

mmg sedap...tapi sejak dah try buat cam dah puas makan lum teringin nak makan lagi...