Monday, March 25, 2013

another giveaway!

assalamualaikum

giveaway lagi..kali ni berupa makanan

wah! siapa tak suka makanan kan?

makan di mana?

capricciosa


tempat yang romantik



makanan italy yang sangat sedap!


 fyna ada 6 coupon untuk makan disini



kalau nak pergi makan..sorang-sorang tak best..so kalau ada geng baru best sikit kan? 
so pemenang yang bertuah akan dapat 2 coupon! yeay~ 

so boleh lah bawa kawan,mak,ayah,adik,boyfriend,girlfriend..kan? =D


kepada siapa yang fyna nak beri ni?



1st follower fyna di celcom twittalk
( chance untuk memang sangat mudah sebab tak banyak persaingan )

MAKEUP CLASS ONLY RM1 PER WEEK AT MY TWITTALK
SO ALL CELCOM USERS, FOLLOW ME ON TWITTALK CELEBRITY..
JUST DIAL *22001 AND FOLLOW FYNA..THANKS!

untuk follower fyna di twittalk
untuk enter
twitt dekat fyna no telefon korang and pemenang fyna akan sms ok? =D

____________________________________________________


2nd follower di blog fyna

kepada 7,305 followers
untuk enter
cuma tinggalkan comment di bawah
beserta nama dan email 

____________________________________________________________

3rd follower di facebook page

kepada 20,605 followers
untuk enter
cuma share link blog fyna ni
and fyna akan add anda di personal facebook fyna and terus akan pm pemenang..jangan lupa tag fynaherblog tau!



ok so akan ada 3 pemenang lah ye

caranya mudah saja

korang boleh pilih nak enter yang mana 1

nak enter ke tiga sekali pun tak apa

banyak kali pun tak apa

tarikh tutup

27.03.2013

good luck!




28 comments:

eyra dzuhairah said...

dzuhairah bt dzulkifli
dzuhairah@yahoo.com

eyra dzuhairah said...

dzuhairah bt dzulkifli
dzuhairah@yahoo.com

Rina Ellisa said...

Salam Fyna, Sy nak :)

rina ellisa
rina_ellisa@yahoo.com

thanks Fyna :D

Nurul Annati said...

Hi fina..i want to enter the giveaway from fyna here blog.:)
Nurul Husna bt Mohd Yusof
whocent@gmail.com

HanaNabihah said...

Assalamualaikum kak Fyna.

"Saya nak menang giveaway makan di Capricciosa sebab saya seorang yang suka makanan Barat & suka cuba makanan di tempat yang baru. Yang paling penting saya nak menang sebab nak buat suprise sempena birthday Encik Tunang 27 Mac ni. Harap boleh la celebrate kat tempat yang romantik ni."

Thanks Kak Fyna =D

NOR NABIHAH BT SEDIK
email : hunny203@yahoo.com

Liyana Lunia. said...

saya nak makan-makan dengan fyna di capricciosa sambil mengorek rahsia untuk belajar makeup beginner yey ! teringin nak lepak-lepak dengan awakkk!

liyanalunia@gmail.com
liyana lunia comel :D

Ika Ika Faid said...

pick me pick me..ngeee.nak share benda yang kita suka dengan orang yang kita sayang >.<

May Allah bless u dan lebih dimurahkan rezeki sis fyna after this.

Nurul 'Atikah Binti Mohamed Faid
ika91_freedom@yahoo.com

Thanks sis Fyna =)

ZanIeda said...

Assalamualaikum fyna...nk join gk..tp kt mana ye tpt ni? hihihi
NURUL SHAHIDA BT MOHD JUPRI
nurshaeida@yahoo.com
tQ,fyna

shu said...
This comment has been removed by the author.
eRzA said...

salam fyna!! haa ade giveaway lagi...bestnya...here my details ok
Ar Eirza binti Japar
arei912@yahoo.com

http://eirza.blogspot.com

HaFizaH aYu said...

Salam fyna...nk giveaway ni hehe blh bwk my sis mkn2
Nur hafizah ayu mohamad
mnurhafizahayu@yahoo.com

bukan momon said...

hai fyna..teringin nak menang giveaway ni dan makan-makan bersama buah hati pengarang jantung. untung-untung boleh celebrate " kemerdekaan " dari Final Year Project yang sangat membunuh ni..so stresss! tQ! :)

Nurul Hidayah Binti A. Hamid
nurulhidayahamid@gmail.com

Anonymous said...

Hye sis. Saya nak join jugak. :-)
Nama : Nor Azira Abas
email : azieraabas@gmail.com

picairin said...

Wah nak join!
Nama: noor syafiqah
Email: syafiqahsaidun@yahoo.com

Dianaa said...

Fatin Diana
ftndiana@ymail.com

cik nadd said...

wahhhhh best dapat makan makanan italy.......

Syafirah Ruslan said...

nur syafirah zalaiqah ruslan
erynn26@gmail.com

i hope i can win this. hehe. thanks !

Syafirah Ruslan said...

nur syafirah zalaiqah ruslan
erynn26@gmail.com

i hope i can win this. hehe. thanks !

RAA princess-of-sahara said...

hai kak FYNA..kte join juga taw ^_^.

harap2 bertuahla.hihihi.

Name: Mastura

Email: princessmastura89@gmail.com

TQ.

Arfahani Arsad said...

since I'm not in Malaysia so I wanna win this for my parents who stay at Puchong!
hope I'm lucky! :)

Arfahani Arsad
arfahaniarsad@yahoo.com.my

Shazz said...

Salam sis,nk join jugak..ngeee..

name:Nur Shazrinna Binti Sazali
email:shazzsazali2@gmail.com

shiQin Az said...

Bulan april nanti my boyfie nak pergi bangkok for couple of months. So, kalau dpt treat die makan kt sini pon macam best kn..

Hye :D
Im Shikin
This is my email shiqinaz91@yahoo.com

p/s : i love reading your blog, cute and neat..

acu yuhan said...

salam akak.. tak pernah dengar lagilah restoran tu..mesti best kan.. nak tryla..

im acu..
acuyuhan@yahoo.com

mira@mia@yong@kakya said...

try my luck :) hee

Nurul Amira bt Ahmad Daud
nurulamira91@gmail.com

Nigina said...

salam..

akak pun nak join..
nama : nigina
email: esmiera@yahoo.com

Eka Jamaludin said...

macam best je bunyinya kak fyna. eka nak kupon ni... tapi dengan syarat, eka nk g dgn kak fyna mkn kt situ,bole x?pelishhh! :D

Eka jamaludin
Niazulaikha@yahoo.com.my

HanaNabihah said...

Assalamualaikum kak Fyna.

"Saya nak menang giveaway makan di Capricciosa sebab saya seorang yang suka makanan Barat & suka cuba makanan di tempat yang baru. Yang paling penting saya nak menang sebab nak buat suprise sempena birthday Encik Tunang 27 Mac ni. Harap boleh la celebrate kat tempat yang romantik ni."

Thanks Kak Fyna =D

NOR NABIHAH BT SEDIK
email : hunny203@yahoo.com

ezan said...

kak fyna, saya nak!!

nama : izan
email: norlizan@ymail.com