Wednesday, February 13, 2013

Veil CINTA

assalamualaikum

banyak juga bakal pengantin yang asyik tanya fyna
"kak fyna tau tak mana kedai yang jual veil..nak ambil di butik macam warna dah kusam..tak cantik"

hmm

fyna agree sangat..kadang-kadang orang dah pakai banyak kali..then warna pun dah tak cantik

nak buat sendiri tak pandai pulak kan

tak apa..jangan lah risau ye

fyna ada satu online shop yang jual veil

fyjna dapat veil soft pink







veil ni simple..
tak sarat..
tak berat
sesuai la untuk tunang atau nikah kan
tak serabut sangat
jahitan kemas

HARGA
RM49

korang boleh beli di

ada banyaklagi pilhan warna..korang boleh tengok di fb page diorang ye =)



__________________________________________________________________________




for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 





follow me for daily update

instagram : fynahere
twitter : nur_shafinatul
MAKEUP CLASS /TIPS ONLY RM1 PER WEEK AT MY TWITTALK
SO ALL CELCOM USERS, FOLLOW ME ON TWITTALK CELEBRITY..
JUST DIAL *22001 AND FOLLOW FYNA..THANKS!






2 comments:

AyueJean AJ said...

Berpatutan juga harganya ye...

mass-naim said...

thanks fyna tentang info....memang sekarang ni i tengah riki veil yang sesuai dengan baju sanding i...neway thanks a lot...dengan post u ni maybe dapat membantu...