Saturday, February 23, 2013

tutorial : sexy date night makeup

assalamualaikum

its been a long long time fina tak buat any makeup tutorial kan
so kali ni fyna merajinkan diri buat hehe
disebabkan makeup job tak ada baru ni so fyna pun buat lah..and record guna note 10.1 sahaja hehe
sebab senang


tudia merah nya hahaha

kenapa sexy date night look?
kalau nak dating malam-malam..pakai warna soft tak menonjol sangat
pakai lipstick merah barulah nampak menonjol sikit
but dekat mata bagi light-light je la 

dalam video ni fyna tunjuk cara buat kening,shading,pakai bulu mata palsu

the video













btw baju leopard print ni from http://www.facebook.com/urbanfashionII










follow me for daily update

instagram : fynahere
twitter : nur_shafinatul
MAKEUP CLASS /TIPS ONLY RM1 PER WEEK AT MY TWITTALK
SO ALL CELCOM USERS, FOLLOW ME ON TWITTALK CELEBRITY..
JUST DIAL *22001 AND FOLLOW FYNA..THANKS!


12 comments:

AyueJean AJ said...

Fyna pkai lipstick brand ape ek??

AJ nak minta tolong vote ni ye.....
Dun worry bukan spam... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/blogger-i-really-need-your-help.html

Sabrina Tajudin said...

cantik...suka sgt nk nk sgt try red lips punya makeup. tp xjmpa lg red lipstick yg sesuai ngan sab... <3

MiSz fiFiEyQa said...

Gojes sangat2 akak!!tapi kalau sy memang x berani la pakai lipstick merah terang camtu..haha..setakat nude boleh la..hihi

El-Janna said...

ni cantikk.. npk soft jee

El-Janna said...

ni cantikk.. npk soft jee

Shakira Pathi said...

serious nampak sexy gila make up ni :D

Zaza young said...

Kak fyna cantik...

Anonymous said...

im sexy n u know it. XD

-abgStalker-

Anonymous said...

not a natural beauty...

Azwa Mislan said...

akak lawanya~my inspiration! <3

nani jafri said...

so beautyla sis nie...suka tgk muka sis

nadzirah razalli said...

cantik,suka lipstick merah tp xberani..slalu klu mekap msti muka jd berminyak n nmpk xsekata..