Sunday, February 3, 2013

suprise belated birthday


assalamualaikum

ni 1st time buat suprise birthday untuk ayah and ayah senyum je haritu hehe
act bday ayah 11 januari tapi sebab tunggu si mimi balik so postpone lah ke hari sabtu

susah betol nak cari tempat untuk celebrate birthday ayah
ya lah nak kan tempat yang privacy sikit
tak nak lah nyanyi lagu birthday orang dok tengok-tengok..tak selesa

search dekat internet and tanya kawan-kawan fyna
diorang suggest dekat

Puncak Mutiara Cafe

tengok google..femes rupanya tempat ni hihi




GPS Coordinate
N5.41517° E100.45613°
Address::Lot 179, MK 3, Kampung Pelet,
14400 Bukit Mertajam,
Pulau Pinang.
Tel No:604 - 522 8502 / 522 8503
Fax No::604 - 5228501
H/P No:012 - 5175503 / 012 - 206 5003 /
012 - 286 5363
Email:query@puncakmutiara.com
Website:www.puncakmutiara.com




happy birthday ayah! yang ke 63 =D


disebabkan mak ayah kurang makan kek and tak suka makan manis
kek dari bread history jadi pilihan
sangat sedap!


ayah pilih nasi beriani peha kambing
sangatlh banyak and peha kambing tu kecik je..peha anak kambing kot ahah



ais kacang besar ya amat!


pilih mnu nasik sebab semua kebuloq nasik ahah


dekat sini sangatlah privacy
ada banyak pondok so jauh-jauh dari family lain..best kan?




gambar last =D

yang paling best time kami nyanyi lagu birthday dekat ayah
tine2 diorang pon pasang lagu birthday ahaha macam tau2 je kan


have so much fun last friday
dah lama tak belanja mak ayah makan sedap-sedap
owh makanan kat sini not bad lah
order cepat sampai
pekerja ramai so tak payah nak jerit-jerit panggil
tempat yang sangat cantik..macam dalam taman gitu
makanan sangat banyak choice..memang lama jugak lah nak pilih
diorang akan bagi 1 kad macam kad atam tu..then lepas habis makan, nak bayar kena bawak kad atm tu dekat kaunter..coool kan? hehe
next time insyallah nak pergi lagi..maybe pergi dengan husband pulak haha gatal nak kawin ni



11 comments:

AyueJean AJ said...

Gambar last tu comel je...
Hehehheh..
Happy belated birthday pakcik... =D

fatin hazirah said...

hb pakcik (:
akak , fatin ada tagged akak untuk satu post nihh . nanti dalammmmmm sejam macam tu akak view laaa nahh (:

fatin hazirah said...

http://iniblogfatinhazirah.blogspot.com/2013/02/me-with-25-facts.html

Aqilah Amin said...

Birthday mama kita sama dgn ayah kak fyna! Sama dgn dato ct! hehe.

SyAfaWaNi ♥‿♥ said...

dah lama xpi..aiskrim tapai dia agak sedap jugak la :) u shud try :)

MisEyz BLurz said...

Same to me!^_^
http://miseyz.blogspot.com/2013/02/sahabat-segalanya.html

Syafiqah Hashim said...

happy belated bufday uncle!
May Allah bless you..
teehee :)

eqaloveto said...

waktu malam lagi cantik sbnrnya tempat neh.. :) u should try coconut shake + goat milk. HAHA :D cm plek je kn? but siyesly sedap!

Megi Tristisan said...

keren tempatnya.....

syasyah_biscuits said...

hye akak fyna, try pergi waktu malam dgn bakal suami nt ya. baru romantik. sebab saya pon selalu pergi malam. tp on weekend ramai sgt so kena book awal2. :))

Cik NurulZaty said...

yea kak fyna, ni pon salah satu tmpt feveret saya jugak..
selalu pegi.
dulu2 murah xde tax. skrg dah ada tax kan..

tpi dulu pnya beriyani kambing. besar gila kot kambing tu. skrg dh kecik ek? hehee

tpi sy suka lamb chop situ. akak kena try! bestt!