Thursday, February 21, 2013

gift for frens! (giveaway winner)


assalamualaikum


tersenyum lepas baca all the wishes :')


lepas dah baca semua comment
hmmm rasa macam nak menangis pun ada
ramai sangat bagi kata semngat dekat fyna
thanks ya!

so disebabkan ramai yang concern dengan fyna..so fyna berbesar hati nak bagi lagi hadia h extra

susah jugak nak pilih kepada siapa fyna nak beri hadiah ni..so fyna pilih random sahaja..dari 1 hadiah fyna tambah lagi hadiah..sebab terharu sangat..hadiah sebab korang banyak sokong fyna selama ini..even kadang-kadang fyna update benda yang merapu pun korang baca..fyna jarang update pun korang tetap bukak blog fyna baca..emmmmm thanks semua


1st

lepas tengok box bentuk love ni..terus suka! so fyna decide nak bagi kepada pembaca blog fyna



ramai yang tanya ada apa dalam box ni?





jam!
boleh tukar tali and muka..eh? muka? hehehe
so nanti kalau pakai jam ni..ingat fyna tau!

so fyna nak bagi jam ni kepada this girl ryha..
baca wishes dia buat fyna terharu sangat..thanks girl =)

Dearie Fyna...
How time flies, you're a big girl now! 
Walaupun baru setahun saya discover tentang blog Stroberi Coklat ni tapinrasa macam dah lama kenal Fyna personally. 

Firstly, keep calm, take your deep breath and count your blessings. 
Caranya, ambil sekeping kertas dan tulis senarai kesyukuran dan pencapaian Fyna sepanjang 28 tahun ni. I bet you will appreciate your life more and maybe you will never expect or notice how great you are. 

In life, you have to focus more on what you have rather than what you don't have. Allah knows when is the right time to give something that we need in life. It just the matter of time. Keep praying and have faith. Selalu bersangka baik dengan Allah. 

I tak sabar nak tunggu bulan 5 ni sebab I dah book you untuk mekapkan I. Tak sabar untuk kenal you personally, bekerjasama dan dicantikkan oleh you. 

Selamat hari lahir, Fyna

I doa yang baik-baik untuk you. Doa yang mudah dimakbulkan ialah doa yang tidak diketahui oleh yang didoakan. 

All the best in your life. 
Take care! 

Love, Ryha. 
mybrightfuture10@gmail.com






tudung bawal ihsan dari  aludra 
http://www.facebook.com/ButikAludra?fref=ts
dan mask dari shisheido 





hana

sanah helwah kak fyna ;) takde ape yang nak di kata. HEHE. selalu je jenguk blog sis nie. tertarik dengan cara sis make up orang . CANTIK ssesangat ! orang selalu anggap, kalau kita dah capai hari lahir, kita dah matang, tapi hana rasa, sis memang da matang sejak berumur 25 tahun lgi kowt :) Maafkan orang dapat membuatkan hati kita tenang dan bahagia. Trust me~ 

hana berharap suatu hari nanti, sis dapat makeup muka hana untuk hari terindah untuk hana, iaitu hari penikahan hana sendiri ;) semoga kita berdua ketemu jodoh. insyaallah . 

pasal jodoh sis pulak, Sesungguhnya Allah telah mencipta hambaNya berpasangan, usahlah sis risau tentang itu. jodoh tidak akan datang bergolek, maka kita yang harus berusaha . sekiranya baik kita, maka baik la pasangan kita. Insyallah, hana doakan tahun nie merupakan tahun yang paling bahagia buat sis dan keluarga dan semoga business MANTOPPP! dan tak lupa jugak, hana berdoa supaya sis dapat "MEMBINA MASJID & MAHLIGAI INDAH" pada tahun 2013 nie. segala yang baik datang dari Allah, dan segala yang buruk datang dari diri saya sendiri ;) 

lots of love . xoxo hana ;) >3



hidayah

HAPPY BIRTHDAY FYNA! semoga hidupmu dirahmati Allah selalu, dimurahkan rezeki dan diberkati. there is a long way to go..actually, kita sama umor 28! cuma berbeza situasi..see, fyna already got your job, doing your favorite things. but i am still in university, still learning, still facing a lots of book while others friends who is my age already have their own life, job, money, husband..bla bla bla..but i keep this in my heart as a spirit, a challenge that everyone has their own LUCK, just early or late. just percaya rezeki ada di mana-mana, Allah dah tetapkan laluan hidup kita sejak kita dalam perut mak lagi. mungkin ada setengahnya laluan hidup dorang sukar, tapi dorang dapat pengalaman hidup yang berguna yang orang lain tak dapat..HAVE A BLAST FYNA! :)

nurulhidayahamid@gmail.com




nadhirah

happy birthday kak fyna! semoga allah melindungi kak fyna & beri kebahagiaan di dunia & akhirat di samping keluarga tercinta! dont worry jodoh kak fyna ada sahaja. allah sudah mengatur yang terbaik untuk kak fyna selama 28 tahun ini. have a blast my dear favorit blogger! <3 font="">

p/: i'm your stalker since i'm form 2! and now i'm officially 17 y/o. much love from me <3 div="" nbsp="">
p/s: nadhirah_1801@yahoo.com
www.facebook.com/nadhirarazak




 keahlian percuma seumur hidup dari sophie paris =)
so korang boleh datang event dengan fyna ye =)



hanida


Im 1 year younger than u Fyna, boleh panggil Fyna je tak? Feeling muda sikit kan hihi ;p

Ok, semoga Fyna dapat jodoh yang baik & soleh & berkekalan dunia akhirat. Berjaya dengan apa yang Fyna buat sekarang dan sihat selalu. Stay gorgeous and beautiful as always ok ;)

Happy sweetest 28th Birthday dear Fyna!

ps: excited giler tengok kotak pink with mystery gift dalam tu hihi. Hopefully this time round I'm the lucky one as if tak pernah dpt gift kalau join contest blog :D

hanida.noor@hotmail.com

Thanks :)


________________________________________________________

aqilah

betullah kata orang :

the beginning is always the hardest 

kak fyna telah tempuhi macam2 dugaan juga cabaran .

sebenarnya bagi pendapat saya , umur bukan penentu kematangan seseorang .

Cinta.

Carilah ia.
Tanpa lelah.
Perah keringat.

Kerana hakikatnya,
Cinta itu telah lama wujud,
Hanya di sebelah sisi saja sebenarnya.

Dia.
Menghulur cinta.
Tanpa pernah kau minta.

Dia.
Yang tak pernah.
Bergerak menjauh walau sehasta.
Meski kau terus menjauhi beberapa langkahnya.

Semoga akak temui lelaki terbaik untuk akak . 

-dipermudahkan segala urusan 
-dimurahkan rezeki 
-dipanjangkan umur
-diberi pinjaman kekuatan dikala susah . 

Selamat hari lahir kak fyna :)

aqilah214@gmail.com


_________________________________________________

bella ( rasanya ) hehe

salam kak fyna. rasa macam awkward nak bagi kata semangat kat akak sebab saya lagi muda dari akak hehe. but i will try my best. 

daripada ape yg saya nampak, akak merupakan seorang yang gigih. walaupun dah ade permanent job tapi akak still buat part time job as a MUA. tak ramai orang boleh buat 2 kerja dalam 1 masa macam akak. tahniah akak. harap-harap saya boleh jadi macam akak jugak. semoga dimurahkan rezeki di masa hadapan dan dijauhkan dari segala penyakit, insya-Allah. saya doakan jugak akak cepat dapat jodoh ^___^
ikhlas dari seorang adik :)
principessa.bella57@yahoo.com


________________________________________________________

alyia
(please email fyna : fynahere85@yahoo.com)


Happy belated birthday fyna.

You had always been an inspiration for me.
Seeing how successful you are, I now have the courage and made my path to do what I love the most.
This is sincerely from the bottom of my heart, not just some sweet talk.
Now I have many responds and people love me for what I'm doing right now.
May Allah blessed you and your family and be wedded with a man that can protect you forever.

Sincerely, Alyia.







thanks kepada semua yang wish
sory lah..kalau fyna mampu..semua pun fyna bagi hadiah =)

insyallah fyna akan perbaiki diri fyna and if ada salah..tolong tegur fyna ye =)

lot of love.fyna


16 comments:

Anonymous said...

:) tak perlu bagi sume org hadiah pun xpe. ucapan dr yg ikhlas utk org yg ikhlas.


-AfiqSuperman-

nuraliasaqinaMY said...

Sronoknye dapat.. Huhu, tahniah semua :)

nuraliasaqinaMY said...

Sronoknye dapat.. Huhu, tahniah semua :)

wana wazm said...

sdih x dpat. hehe. btw , ikhlas dri lubuk hti sy , sy mghrapkn sis trus tbah n brjaya. =)

bukan momon said...

yeaaay! thanks FYNA! love youu! :)

Nabila Zainudin said...

alhamdulillah. thanks kak fyna. thanks sangat-sangat. tapi saya salah bagi email. yang betulnye yang ini :

principessa.bella57@gmail.com

maszwin said...

x dapat pun xapa..dah dapat present tips mekap slama ni dari kak fina pun dah memadai..Itu present berguna tau..untuk memikat hubby..Aww..hihi..bytheway..Teruskan kerja kakak memenuhi impian setiap bkal pengantin ya..yeah..sy pun akan trus follow blog kak fyna..best sangat..

Alyia Mong said...

Thank you so much :)
I will have a very sweet dream tonight.

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

tak sangka terpilih. sebab hana memang dari dlu selalu usha blog sis ;) tgk make up ;) sis super cantik la~ thanks sis ;)

El-Janna said...

tahniah semua.wah.. kata2 semangat sampai kite pun jadi semangat sama^^

Sabrina Tajudin said...

xsempat aritu nk wish kak fyna! Happy Belated birthday! kak fyna cantik sgt... <3 inspirasi saya!

miss-a said...

terima kasih kak fyna :)

aqilah :)

Hanida Moss said...

thanks Fyna pilih I jadi 1 of the winner :)

appreciate sangatt.. yeay :')

Hanida Moss said...

Oh nanti nak pergi event dengan Fyna, oke!! Nak jumpe personally hehe ;)

cik chinta said...

smga murh lg rezki psni (: n jgn lupe updet blog, rindu ok zmn dlu fyna sllu updet.

ayut said...

yg 1st wish tu mmg msuk dlm hati la...hihihi ^^ moga Allah merahmati Fyna selalu ^^