Tuesday, February 26, 2013

Diskaun 15% pembelian tudung untuk pembaca blog fyna

assalamualaikum

sekarang sangat ramai yang jual tudung..ada yang murah..ada yang mahal..sebab ramai sangat yang jual tudung..kita kena buat pilihan yang bijak =D

kalau ada DISKAUN lagi ramai yang suka beli kan?
sama la fyna pun hehehe

so now ada 15% diskaun untuk pembelian tudung khas untuk pembaca blog FYNA!

sebelum tu...jom tengok tudung yang dijual


Tudung Bawal Chiffon 2 Layer

- Panjang: 45"
RM18

Tudung Bawal Express Adelia Rania

Bawal instant (dah siap jahit di depan)
Labuh Depan: 42cm
RM30

Tudung Bawal Sakura

Panjang: 45"

RM28

Tudung Bawal V-Shape Green Forest

Panjang: 45"

RM39


Tudung Bawal Jari Hantu

RM18

Tudung Bawal 4 Tone Ros Kelantan

Panjang: 45" inches

RM22

Selendang Half Moon Labuci

Panjang: 123cm

RM27

Selendang Half Moon 2 Layer Plain

Panjang: 142cm

RM24

Selendang Half Moon Chiffon

 Panjang: 184cm

RM32


Selendang Half Moon Labuci

Panjang: 146cm

RM45


Topi Bunga -PINK


RM45


RM7


RM10

banyak tudung murah-murah
and banyak lagi warna

untuk pembelian diskaun 15%
hanya untuk pembaca blog fyna sahaja tau!
masa korang nak beli tu
korang letak sekali kod baucer

STB2013

(sah sehingga 31 Mac, 2013 sahaja!)

kat mana nak beli?

jom memborong di 



happy shopping!


6 comments:

Nurse & Engineer to be said...

boleh g order ni :-)

ainbustami said...

yeay!!dh order v shape bawal...:D

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

best nyeee. kalo la ramai blogger feymes cm sis nie kan , heaven je, hehee

Haziyatul Afrin said...

Assalamualaikum akak..lame xjengah blog akak :) ok2.. in Sha Allah sye pon akan pegi beli :) hehehe.. akak, cntiknye akak.. suke la hehe

Cik Zety said...

hi kak fyna..kak fyna comel lah harini..okbai :P

Noor said...

Lot of designs in one post, i like half moon and emroidery bawal... seems new in market. Hopeful to buy few soon.