Friday, February 22, 2013

charms bracelet

assalamalaikum

sekarang ni fyna memang minat sangat kumpul aksesori
gelang tangan and rantai lah yang banyak
banak tu tak lah banyak hehe

so baru ni fyna betul-betul fall in love dengan charms bracelet
why? sebab comel sangat!

know what?
kita pun boleh jadi kreatif dengan design sendiri charms bracelet kita ni
how cool is that?

come see mine!


pakai 3 sekali



love the color and tambah charm 1 untuk nampak lebih comel
RM5 each :)
tambah charm 1 hanya rm2
total only rm7



fav! 
letak banyak-banyak charm jadi comel sangat!

Chain : Flannel (RM5)
Charms : 6charms (RM2 each) + 1charms (RM3) = RM15
Price : RM20



tali yang lembut and selesa..suka! charm love untuk dapatkan girl touch


Chain : Flannel (RM5)
Charms : Butterfly (RM2)
Price : RM7




love love love!

where to buy?
here!
http://monsterbytess.blogspot.com/

banyak design
banyak color
banyak charm

boleh beli and hadiahkan untuk someone..
sebab murah and cantik!







ok now boleh masuk dalam my jewelry box





spot them! =D


all the picture edited by PHOTOR apps at windows8



______________________________________________________


for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 





follow me for daily update

instagram : fynahere
twitter : nur_shafinatul
MAKEUP CLASS /TIPS ONLY RM1 PER WEEK AT MY TWITTALK
SO ALL CELCOM USERS, FOLLOW ME ON TWITTALK CELEBRITY..
JUST DIAL *22001 AND FOLLOW FYNA..THANKS!






4 comments:

cik n'rl fatihah said...

cantikk laaaa :)

Nyonya Noor said...

Nor ada jugak. Act dah lama for couple bracelet and but yang macam ni Nor buat as friendship bracelet. Murah nya. Kat OU and so on berbelas untuk yang simple.

El-Janna said...

nak beli jgk. cantikkk

Anonymous said...

dah beli tapi kenapa tak dapat-2 lagi :'(