Wednesday, February 20, 2013

alhamdulilah..im 28 now + giveaway for my frens!


assalamualaikum

oh my

19 febuary 2013

im officially 28 years old

cepatnya masa berlalu..macam tak percaya sudah umur 28..alhamduilah allah masih bagi fyna peluang untuk bernafas di muka bumi ini

banyak yang fyna pelajari tentang hidup ini..banyak kenangan pahit dan manis..
tapi biarlah kenangan pahit itu berlalu..fyna hanya nak ingat kenagan yang manis sahaja
alhamdulilah..apa yang berlaku banyak mengajar fyna tentang erti hidup, yang mematangkan fyna

apa yang fyna harapkan umur 28 ini?

sebenarnya apa yang fyna nak telah pun tercapai..hanya 1 lagi yang belum tercapai

seorang suami

sebenarnya fyna telah pun mempunyai seseorang di dalam hati ini..kami masih dalam peringkat kenal hati budi
insyallah jika dia dijadikan untuk fyna..alhamdulilah..seorang lelaki yang sangat terbaik untuk fyna 
tolong doakan fyna ye
hehe

umur 28 ni fyna nak pandang ke hadapan..selama ini fyna hanya ikut cakap orang..now fyna rasa fyna dah matang and boleh fikir..dulu fyna terlalu baik dengan semua..orang buat macam-macam pun fyna still baik dengan diorang..tak apalah..fyna maafkan semuanya..and maafkan fyna juga if fyna ada buat salah ye
fyna nak buka buku baru..last year sangat-sangat banyak dugaan bagi fyna
tahun ni semperna umur 28 ni..fyna dah boleh menarik nafas lega dan banyak yang manis-manis berlaku sejak awal tahun ni..alhamdulilah..hanya mampu tersenyum..

semoga rezeki yang datang tak berhenti..tak lah banyak tapi cukup bagi fyna..alhamdulilah..rasanya macam tak percaya boleh sampai ke tahap ni..harapan fyna agar family fyna akan terus bahagia and mak tak sakit-sakit lagi..itu yang penting

untuk diri sendiri..harapan untuk ada seseorang yang boleh kongsi hati ini..ye lah dah 28 kan? orang pun pelik kenapa tak kahwin2 lagi..hehe belum sampai jodoh..doakan fyna ye


the wishes














terima kasih kepada yang wish fyna di facebook, twitter, insta, etc
terima kasih sangat-sangat..
nak print screen semua rasanya tak habis pun sampai esok hehe


hadiah birthday?


thanks mak!

yeay dapat beg makeup =D


so dengan senang hatinya..birtday fyna yang ke 28 ni
fyna nak buat giveaway kepada pembaca blog dan likers di page fyna

____________________________________________

now

fyna nak bagi giveaway kepada pembaca blog dan likers di facebook fyna semperna birthday fyna ni

hadiahnyaaa





apa yang ada dalam box tu?
secret hehehe

now how to enter this giveaway

macam biasalah fyna kan tak suka sangat buat rules banyak-banyak

just leave this comment dekat bawah ni
sedikit kata-kata semangat untuk fyna ( ye lah dah 28 kan?) hehe

and 

tinggalkan email

tarikh tutup 21.02.2013


=D




120 comments:

wawarosli said...

shout out HAPPY BELATED BIRTHDAY SIS ! hehehehee. .nie kata2 semangat utk sis "Bila kah jodoh itu akan datang semua nya kerja yang maha Esa, Kita manusia cuma jangan berhenti berdoa dan percaya pada kuasa Allah. Bagaimana Allah mampu ciptakan pelbagai perkara berlainan rupa,sifat & personaliti.begitu juga kebahagiaan. Jangan terlalu berfikir sesuatu di luar jangkaan,tapi jangan pernah putus asa pada Allah yang maha memberi kebahagiaan" . Insyallah janji Allah itu pasti. Smoga sis bahagia dan rezeki sentiasa btambah :D


wawarosli @wawamelur

Ika Ika Faid said...

happy birthday sys fyna..ika doakan setiap kejayaan akk di dunia mahupun di akhirat.btw,18 feb birthday ika jugak.terus jd beauty blogger forever!!!

NinaAz said...

salam kenal bloggers! nina here!

miss S said...

hai sister, selamat hari kelahiran yang ke 28 tahun..moga allah memberkati hidupmu, moga panjang umur, moge di murahkan rezeki, moga cepat bertemu jodoh,insyallah sister perancangan allah tu tepat dan benar, kita perlu besabr sahaja, i love ur blog very much *hugsss*

semundra89aryen@yahoo.com.my

wana_abdul said...

salam kak fyna.....<3.....HEPY BELATED BESDAY...semoga taon ni dan taon2 akn dtg adalah permulaan yg terbaik dalam idup k.fyna.....jadikan pngalamn semalam sebagai satu pngajaran dan jadikan masa hadapan sebagai kenangn yang tak dapat dilupakan.....jodoh tu rahsia ALLAH...pasti ada yg terbaik nti....ALLAH lebih mngetahui....wana harap k.fyna stay comellll selamanya dan dimurahkan rezeki slalu..amin......adore k.fyna...big hug.....<3

gadisdegil@yahoo.com

aku eryati said...

Hepi besday fyna..semoga terus murah rezeki dn cepat2 samai serunya..hehehhe..ok la kata2 yg rinfkas saja..
Eryati@yahoo.com

Maizatul said...
This comment has been removed by the author.
Anis Athia said...

Happy belated birthday sis :) jodoh itu ada, Allah dah tetapkan yang terbaik untuk kita. Yang penting berusaha dan jangan cepat mengalah... Bila Allah nak berikan yang terbaik untuk kita, memang banyak ujian tapi pasti ganjaran yang lebih hebat :) InsyaAllah, sampai masanya nanti makan nasi minyak lah kita semua.. Hehehe.. Jangan lupa jemput pulak ^_^

Btw, cantik beh makeup pink tu! Glamour sangat ^_^

anis_athia@yahoo.com

Ika Ika Faid said...

lupe nak letak email.harap2 dpt box love comel tuh.heheh

ika91_freedom@yahoo.com =)

Maizatul said...

selamat hari lahir sis :)

semoga panjang umur,dimurahkan rezeki, and berjaya dunia akhirat.

inshaAllah. Allah knows what the best for us.

myyimmias91@gmail.com

asmida ahmad tareff said...

selamat hari lahir fyna...semoga dipermudahkan segala urusan dan dilimpahi rezeki yg melimpah ruah...

Anonymous said...

selamat hari jadi sis..semoga allah merahmati kak fyna dan keluarga..semoga dapat suami yg soleh dan anak2 yang soleh dan solehah..berada didalam mawaddah dan sakinah..insyaallah..suke tgk kejayaan akak sikit demi sikit..keep it up dear..aminn...;-)

arshiedanabila@yahoo.cm

Ai Noraida said...

"Kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah". wish u luck dalam semua bidang yg sis buat , insyallah sekiranya kita jujur & ikhlas , allah pasti akan tolong kita dari segi apa pun , semoga berbahgia di dunia & akhirat sis <3

noraida123@gmail.com

Anonymous said...

hepy belated befday..:)
semoga trus berjaya dlm hidup..:)
nurshahida0602@gmail.com

ummul said...

assalamualaikum..
happy besday kak fyna..
smoga pertambahan usia ini seiring dgn kematangan kita...amin... in shaa allah jadila yg terbaik diantara yg ada di dunia ini...jdoh pertemuan takdir Tuhan...
in shaa Allah berkat doa dan usaha apa yg diinginkan pasti dapat dicapai... lastly,
dun worry...be happy... syg akak...

Nuratika said...
This comment has been removed by the author.
Aida the Pinky said...

salam, kak fyna cantek, hepi belated besday tau. dah besar dah kak fyna, makin bertambah nombor tapi menten cun. aida doakan semoga tahun ni hidup kak fyna lebih diberkati dan akan dipermudahkan segalanya oleh Allah swt. Prinsipnya mudah saja, sabar, redha dan ikhlas. InsyaAllah, Allah lebih mengetahui apa yang terbaik buat kita. Jodoh pertemuan ajal maut semuanya telah ditentukan. Itu janji Allah yang pasti. Nak mintak kak fyna doakan aida cepat-cepat dapat baby yer. Terima kasih yer. oke, tahun ni nak cantik macam kak fyna jugak. okbai.

idida163@gmail.com

AmirahSM said...

Assalamualaikum Kak fyna yg sy kagum. Sy kenal kak fyna melalui kwn sy yg pernah photoshoot dgn kak fyna, sy cari blog akak, cri fb kak fyna..alhamdulillah, sy jumpa dan fren dgn kak fyna,kak fyna seorang yg sgt2 baik hati dan cantik. Usia kak fyna 28 tp xnmpak pun, sy rse mcm umur sy 24thun. hehe. Kak, jgn risau ttg jodoh, sy dulu risau juga sbb asyik kecewa dlm percintaan. Alhamdulillah, setahun single, Allah dah berikan yg terbaik dan berjumpa seorg jejaka yg lebih baik utk sy drp sebelum ni. sy kini tunangan org, dan bakal berkahwin. =) Kak, jodoh rahsian Allah kan, insyaAllah bila sampai turn kak fyna..mse tu la kita rasa hri plg bahagia buat kita. Sy doakan akak dpt jodoh yg baik, soleh dan boleh bimbing akak ke arah jalan Allah swt.

Wasalam kak fyna. =)

Fadlina Nasir said...
This comment has been removed by the author.
✿ pink velvet ✿ said...

Happy Belated Birthday Fyna~~
Semoga maintain cun + gojez, sentiasa dimurahkan rezki lagi dengan kurniaan bakat yg fyna ada (p/s : jgn sesekali tinggal bidang mekap ni, biaq apa org nak kata) n sentiasa berjaya dlm idop ... Pasai jodoh tu, toksah risaulah, Allah dah tulis semua "Kun Fayakun", bila Allah kata jadi, maka jadilah ia, InsyaAllah :)

-Yien-
ms.yien@gmail.com

Fadlina Nasir said...

Happy Birthday to You, Happy Birthday to You, Happy Birthday, Happy Birthday. Happy Birthday to Youuu "Sis Fyna"! .

Semoga dah melangkah umur yang baru ini, Sis Fyna dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur.

And the most penting, keep it up all the gojes-gojes outfit and look you have rite now.

Insya'Allah manelah tahu one day nanti Sis Fyna boleh bukak own boutique and be a famous amos make-up artist. Insya'Allah.

fadlinanasir@gmail.com

Nigina said...

happy belated besday fyna.. moga sentiasa dimurahkan rezeki dan sentiasa ceria

Nuratika said...

Sweet 28 Kak Fyna..antara quote yang bagi semangat kat Ika:
“Boleh jadi kamu membenci sesuatu, padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi (pula) kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu; Allah mengetahui, sedangkan kamu tidak mengetahui.” (Al-Baqarah: 216)

Mungkin boleh dijadikan kata2 semangat untuk Kak Fyna jugak. Percaya pada yang Esa kerana Dia dah tetapkan yang terbaik untuk kita :)
Perihal jodoh..memang Allah dah tetapkan but we need to put some effort too. Like.."yang bulat tak datang bergolek, yang pipih tak datang melayang". So Kak Fyna, chill! :D

email: unguviolet91@gmail.com

wanie adzhar said...

Assalamualaikum....
Happy Birthday Kak Fyna!!!!
Semoga di kuatkan iman, dipanjangkan umur, dikurniakan kesihatan yang berpanjangan,diberikan rezeki yang melimpah ruah untuk di kongsikan bersama dan di tabahkan hati untuk menghadapi cabaran serta dugaan yang datang...
semoga berbahagia di dunia dan akhirat :) <3

wannie_0401@yahoo.com

honey bee said...

assalamualaikum sis..i'm ur SA a.k.a secret reader.hehe..tp rini dh xsecret sgt da..btw selamat ulangtahun ke-28.semoga beroleh kebahagian dunia akhirat..takdir Allah iut misteri.so don wori b hepiiiii ^_^..senyum s0km0 laaaaaa


P/s : luvhoney_1004@yahoo.com

nur azzariah Mokhtar said...

Assalam....
hai kak fyna.. selamat hari lahir buatmu. semoga terus success dalam semua bidang yang kak fyna ceburi...semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan kahwin cepat2...

lepas ni tolong makeupkan saya bila saya kahwin tau. :)



azzariahmokhtar@yahoo.com

MaGiC sPeLL said...
This comment has been removed by the author.
zana yuka said...

selamat ulang tahun kelahiran yea kakak cantik..moga ap yang dihajati tercapai..kuat kan semangat and maintain your beautiful behaviour..moga bahagia till jannah ;)

zanayuka@gmail.com

nurynn said...

Assalamualaikum..
kak fyna ! !
happy belated birthday..
sweet 28 :)
hope kak fyna always success n dapat jodoh yg baek mcm kak fyna..
may Allah bless you :)
tak sabar nk tgk kak fyna kawen..mesti awesome..
btw, i think u look gorgeous everytime..
sincerely,
me :)


reenieka_appledaisy1704@yahoo.com

MaGiC sPeLL said...

dengar kata aku yg selaras dengan rasa aku
"along 28thn tanpa seorang suami disisi tak bererti kita sunyi.. 28thn tu bley dijadikan hidup plg hepi andai di isi dengan kejayaan dan jg snyum owg2 sekeliling...27thn wanita tanpa lelaki itu akn bermakna andai di isi dengan apa2 yg wat dia gembira. Jangan bimbang along Allah itu lebih tahu yg mana lebih layak untuk jd pedamping ang.. Igt along mb kita slh berjmpa dgn ramai owg tp kwn anggaplah mereka guru kita meniti kedewasaan..mereka stesen yg bnyk mengajar kita apa itu pahit dan apa itu manis.. Aku tau ang bijak dlm mentadbir idup hang jd jgn pandang kebelakang takot tersepak batu tersembam ke depan..tp pandang ke depan, batu ditepis jatuh dielak..hidup itu ada give n take...cayang ang...stay strong k..dan mohon semuanya dpermudahkan untuk ang

untuk kawan dari kawan
ayunieayob@yahoo.com

ayut said...

buat kak Fyna.....selamat hari lahir diucapkan.Semoga terus success dan terus menghasilkan kerja yg bermutu di masa kan datang + dpt seseorg yg dpt berkongsi ssh sng bersama yg bergelar suami..amin.. ^^ hope everything is always the best for you.dugaan dan cabaran itulah hadiah istimewa bt diri yg ke 28 ni kan.all the best kak Fyna ^^
eillia_04@yahoo.com

Mohd Lokman Bin Ramli said...

hehe.. semoga awak cepat membina masjid yang utuh dengan suami yang tercinta. 28 tu muda lagi, jangan risau sangat.

ahmadramli80@gmail.com

::cippeanut:: said...

Salam Fina,
tahun ni pun sy akan cecah 28tahun.. Impian kite sama untuk mendpt seorang suami.. heeee sound cam gatal tp Allah redha kita jalan ;) jodoh kan Allah tentukan, Moga fina ditemukan jodoh yg baik InsyaAllah begitu juga sy.. btw nama saya Finaz ;) heee tmbh Z je kan

::cippeanut:: said...

eh x letak email lak cippeanut@gmail.com (finaz)

Alyia Mong said...

Happy belated birthday fyna.

You had always been an inspiration for me.
Seeing how successful you are, I now have the courage and made my path to do what I love the most.
This is sincerely from the bottom of my heart, not just some sweet talk.
Now I have many responds and people love me for what I'm doing right now.
May Allah blessed you and your family and be wedded with a man that can protect you forever.

Sincerely, Alyia.

nissa elhumaira akmal said...

happy birthday sis chantek.. selamat berkenalan ;)

semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Moga2 hajat utk mempunyai imam sendiri akan tercapai (*Nissa pun tengah mencari calon imam yg sesuai ni..)

sweet_cupcake89@yahoo.com.my

Huda Azman said...

28? hehe sebaya la kita cuma fyna lebih success la..

jgn berhenti buat baik pada org..biar la kalau dia tak menghargai sekalipun..mungkin allah akan hantar org lain yg akan buat baik pada fyna..hati baik biasanya muka cantik tau =) org tua2 kata biarlah bersakit2 dahulu, bersenang2 kemudian. semua yg pahit2 tu buat fikiran kita lebih matang kan.

Fyna deary,

"Disebalik air mata, pasti akan datang senyuman. Disebalik luka, pasti akan datang penyembuh. Disebalik kegelisahan, pasti akan datang ketenangan. Disebalik kesulitan, pasti datang kemudahan. Sesungguhnya Allah bersama hamba2Nya yang sabar jika kamu menyertakan Allah dalam setiap langkahmu InShaAllah."

Anonymous said...

salam Fyna..

I'm your silent reader. wish you happy belated besday. Moga makin ceria, murah rezeki & maintain cantik. Moga tahun ni fyna bergelar Puan kepada Encik yg amat bertuah. Jaga diri n hiasi peribadi.

-kak yati-
niem_03@yahoo.com

u.n.a said...
This comment has been removed by the author.
u.n.a said...

ai kak fyna! assalamualaikum. Happy birthday to you yang ke 28! selama ni jadi silent reader je. hehe. semoga berjaya dunia akhirat. semoga dapat jodoh yang baik. hehe

p/s : actually you look younger than you are. :)

nurulkhusna8@gmail.com

Anonymous said...

Wishing you all the great things in life, hope this day will bring you an extra share of all that makes you happiest. HAPPY BELATED BIRTHDAY! May ALLAH bless you, amin.

fiezasastery93@yahoo.com

wana wazm said...

assalamualaikum sis, epy birthday yg ke 28!! woww , sekejap je mase berlalu kan ? even umur sis da 28 , tapi sis nampak macam 23, hehe. sis sangat cantik dan comel tau. btw , sy sntiasa ikut perkembangan sis dari smsa ke smsa. and sy tau sis pernah putus cnta , tp sis still kuat menghadapinya. skrang , sis da bertunang. see ? setiap ape yg berlaku ada hikmahnya. sis dapat someone yg btul2 sygkan sis skrang. sy doakan sis akan trus kuat dan tabah menghadapi dugaan yang akan datang. lastly , sy harap sis akan berjaya di dunia dan akhirat. aja-aja fighting. smoga tahun nie sis naik pelamin. sy nak rasa nasi minyak sis pulak nie. =)

faY said...

happy 28th birthday kak fyna!!

semoga tahun ni ade khabar gembira dari kak fyna. dh lamaaa tunggu hehe semoga rezeki semakin berlimpah ruah dan berkat hidup keluarga kak fyna hendakNya..

maintain cute and youth tao even dh 28!

frequency_ratics21@yahoo.com

erry edz said...

salam, sanah helwah to sis fyna. i'm glad to hear that you are with some one now. *wink* alhamdulillah, jodoh itu kuasa ALLAH. semoga perhubungan akak di redhai ALLAH. INSYAALLAH. i wish oll the best in your life being a good muslimah, a mithali daughter and a successful bussinesswomen; and also ~~a sweet wife to be~~.amin.

salam ukhwah, erry

erry_orange@yahoo.com

bukan momon said...

HAPPY BIRTHDAY FYNA! semoga hidupmu dirahmati Allah selalu, dimurahkan rezeki dan diberkati. there is a long way to go..actually, kita sama umor 28! cuma berbeza situasi..see, fyna already got your job, doing your favorite things. but i am still in university, still learning, still facing a lots of book while others friends who is my age already have their own life, job, money, husband..bla bla bla..but i keep this in my heart as a spirit, a challenge that everyone has their own LUCK, just early or late. just percaya rezeki ada di mana-mana, Allah dah tetapkan laluan hidup kita sejak kita dalam perut mak lagi. mungkin ada setengahnya laluan hidup dorang sukar, tapi dorang dapat pengalaman hidup yang berguna yang orang lain tak dapat..HAVE A BLAST FYNA! :)

nurulhidayahamid@gmail.com

HanaNabihah said...

Assalamualaikum...
Happy belated Birthday kak Fyna

Saya doakan semoga perjalanan kehidupan kak Fyna sentiasa dipermudahkan. Mudah rezeki. Mudah jodoh. Mudah segala-galanya. Semoga terus berjaya. Me adore U =D

p/s : Nak sangat akak mekap utk hari bahagia saya nanti. Tapi tahun bila tak tau la. Hehe

email : hunny203@yahoo.com

Diera Tekikushika said...

As salam kak fyna. Wah tak tau pulak birthday akak sama ngan abg kita. Sama umur pulak kann. hihi. Okaylah, semoga akak berbahagia bersama insan2 tersayang dan diperluaskan lagi pintu rezeki. =) Semoga akak di temukan dgn jodoh yang sesuai buat akak yep. happy belated birthday!

diera_94@yahoo.com.my

ryha said...

Dearie Fyna...
How time flies, you're a big girl now!
Walaupun baru setahun saya discover tentang blog Stroberi Coklat ni tapinrasa macam dah lama kenal Fyna personally.

Firstly, keep calm, take your deep breath and count your blessings.
Caranya, ambil sekeping kertas dan tulis senarai kesyukuran dan pencapaian Fyna sepanjang 28 tahun ni. I bet you will appreciate your life more and maybe you will never expect or notice how great you are.

In life, you have to focus more on what you have rather than what you don't have. Allah knows when is the right time to give something that we need in life. It just the matter of time. Keep praying and have faith. Selalu bersangka baik dengan Allah.

I tak sabar nak tunggu bulan 5 ni sebab I dah book you untuk mekapkan I. Tak sabar untuk kenal you personally, bekerjasama dan dicantikkan oleh you.

Selamat hari lahir, Fyna

I doa yang baik-baik untuk you. Doa yang mudah dimakbulkan ialah doa yang tidak diketahui oleh yang didoakan.

All the best in your life.
Take care!

Love, Ryha.
mybrightfuture10@gmail.com

Anonymous said...

dear fina

HAPPY BELATED BIRTHDAY

28 TAHUN ? MASIH MUDA LAGI. MASIH BERPELUANG UNTUK MEMBUAT AMALAN BAIK KEPADA MAKHLUK ALLAH YANG LAIN. INSYA ALLAH.

JANGAN BERASA SERIK UNTUK BERBUAT BAIK WALAUPUN KITA MENDAPAT DUKA SELEPAS BERBUAT BAIK. JIKA TIDAK DIBALAS BAIK SEKARANG, INSYA ALLAH ADA BALASAN BAIK LAIN YANG MENANTI.

TERUSKAN BERKARYA YANG BERMANFAAT

YUTAKA
http://yutaka2109.blogspot.com

Dira said...

Tak pandai nak berkata panjang lebar.. Tak reti nak bermadah tanpa kenal tuannya..
Nway, happy birtday. Semoga kehidupan mu kekal meriah dan bermakna.
adekpijat@gmail.com
http://whatever-ville.blogspot.com

Nur FatIn aDiLah bT azMi said...

Assalamualaikum Kak Fyna ^^

Emm apa nak cakap tadi ya ? Ohhhh yaaa ingat ingat

HAPPY BESDAY TO YOUUU
HAPPY BESDAY TO YOUUUU
HAPPY BESDAY TO KAK FYNA
HAPPY BESDAY TO YOUUUU

hehe. smoga akak dimurahkan rezeki dan diberkati oleh ALLAH. tak lupa juga semoga dipanjangkan umur untuk menjalani kehidupan sebagai hamba allah di muka bumi ini dan meneruskan karier akak sebagai MAK ANDAM. aicewahh. kite panggil MUA aje lah ye. papepon . TANG KENING tuuu. hahaha. lovee it <3

Nur FatIn aDiLah bT azMi said...

oh ya. ni email saya : deyla_4ever@yaahoo.com

oshinz said...

fyn.. selamat hari lahir yang keduaplohlapan ya. semoga dipanjangkan umur, murah rezeki, disegerakan jodoh, bisnes berkembang lagi maju so that u boleh jadi MUA terkenal macam saidatulnisa satu hari nanti.

tapinya, cadangan i adalah u janganla charge mahal2 sangat bila dah popular nanti. sebab selalunya MUA berpengalaman akan charge mahal, kadang tu, kesian kat orang yang biasa2 ni tak mampu nak bercantik2 macam orang yang duit berkepuk2. kalau servis bagus, charge mampu milik, In Sha Allah ramai yang akan hire u. i doakan kejayaan u. =)

cik dyla said...

life is too short to be unhappy... just be yourself and bother other thing that make you sad..


Kekuatan tidak datang dari kemampuan fizikal,tetapi ianya datang dari semangat yang tidak pernah mengalah...

selamat hari lahir dear fyna! :)



fadh.jams@gmail.com

yana zuera said...

assalam, Happy 28th birthday!.
age is just number, but how we live our life itu yg penting.

semoga terus berjaya dalam apa jua bidang,dimurahkan rezeki.

yana_zuera28@yahoo.com

sue :) said...

hee akak :) happy birthday sis :D may Allah bless you. Some inspirational words for you : Kalau sekarang kamu sedang memperbaiki diri,Insyaallah jodohmu juga sedang memperbaiki dirinya dan kalau sekarang kamu sedang menjaga hatimu,dia juga sedang menjaga hatinya ♥

twelvechocolate@yahoo.com

Nurza Diana said...

Happy Birthday Kak Fyna! Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Best of luck in your career. Suka sangat denagn make up tips from you. Insyaallah, jodoh tak ke mana. Hope you will be more success in your work and life:)

nurzadiana@gmail.com

Izzian Amira said...

Assalammualaikum kak.. Selamat Hari Lahir yang ke-28. Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan lagi rezeki. Dan yang paling penting, semoga mendapat jodoh yang terbaik dariNya. Walaupun kita tak pernah pun kenal antara satu sama lain, tapi mira nak cakap mira antara salah satu peminat setia akak. Mira suka sangat cara akak menyampaikan maklumat. Dan yang paling syoknya blog akak ni banyak pengetahuan mira boleh dapat. Termasuklah gaya tudung yang terkini. Semoga terus melangkah ke kejayaan yang dihajati dan terus dirahmati olehNya.. Amin :)

pantun untuk befday girl:

kucing hitam ada 2 ekor,
seekor untuk akak,
seekor untuk Mira,
Selamat Hari Lahir Akak! hehehee ^^

Ni Sha said...

Alahh kita tweet kat twitter tak reply pon, Hahah , silent reader ni kak , tapi selalu mention akak , whatsapp pon kadang2 . hehe ,

Kita doa sangat2 jodoh akak dengan "B" akak tu , hihi pilot mungkin ? Insyaallah dengan izin Allah dia jodoh akak . Walau jauh mana akak pergi dia pergi , ada jodoh tetap tak kemana , kita hanya merancang , tapi Allah yang tentukan. Semoga apa yang akak nak tercapai. Even susah pun :D kita tau akak kuat. Stay pretty k kak ? Haha . Sayang akak <3

..mrs zahir.. said...

Salam.. selamat hari lahir fyna..smoga pjg umur n murah rzeki.. smoga lembayung kelam yg melindungi mentari berlalu pergi, insyaAllah..'jika benar cinta, haruslah ke syurga..apa-apa yg membawa ke neraka itu bukan cinta namanya.. -hilal ashaf- moga pjg jodoh fyna hingga membawa ke syurga..dan untuk 'lelaki' itu, bertuahnyaa awk.. :)

Cik Anis said...

Assalamualaikum. Did not know when your birthday kakak ! And now i want to wish Happy Birthday Kakak ! Ok, belated birthday...
Alhamdulillah dah 28 tahun (still cute!)
K.Fyna..insyaallah dalam angka yang matang ni K.Fyna akan dapat apa yang K.Fyna inginkan. :) Just confidence what are you doing and stay positive ! Then you're awesome hehehe... Semoga Allah permudahkan segala urusan K.Fyna dunia dan Akhirat. Amin33
Muuaahhhh !

fadliyanamajid@yahoo.com

Mutiara Tanjung said...

Selamat hari lahir Kak Fyna, moga selalu dalam lindungan Allah SWT, amien.I hope your dreams come true and always be happiness:)

inimutiara@gmail.com

Cheida_Mymee said...

hapy baleted besday.. smga dipermudahkan segala urusan dunia dan akhirat.. ;)

ikafantasi said...

happy besday sis..
even dh 28 tp still xmcm 28 tau..
jgn stress2 klu org tnya pasal jodoh ke ape coz jodoh semua ketentuan ALLAh..mungkin ALLAH bagi kita masa yg panjang sebelum b'keluarga sebab ALLAH nak kita cari kelebihan dlm diri kita yang dapat kita tutup kelemahan pasangan kita..
Have a nice day!!

nak kena tinggal email ke?
hehe xpe la, wish ni ikhlas utk kak fyna..
-ika-

cik chinta said...

hepy besday fyna (:

smoga mendapat kebahagiaan di dunia dan akhirat.

dimurahkan rezeki selalu.

amin (:

Shahada Fauzi said...

selamat ulangtahun kelahiran buat fyna yang ke 28..(sama umur la kite..hehe). Semoga sentiasa dirahmati Allah hendaknya. InsyaAllah ada jodoh tak ke mana. Semoga rezeki fyna makin melimpah ruah.

Emel? Takyah la kot. Ucapan ikhlas dari ex-customer fyna. Tenkiu mekapkan masa tunang ari tu..(^_^)

Sharz said...

Happy Belated Birthday sis fyna!!!

first time tengok blog nie memang terus follow n tak sangka yang sis fyna nie rupenye lagi tua dari saya..saya ingatkan dalam 24 or 25..

Semoga sys fyna sentiasa nampak muda dan business semakin maju serta diberkati Allah S.W.T...

betty said...

assalamualaikum fyna,,

selamat hari lahir..semoga panjang umur,, dilimpahi rezeki,, kaya dan berjaya di dunia dan di akhirat..

jadilah jutawan beriman, kaya yg dermawan,anugerah yg brbakti kepada ibu bapa,, kekasih yg penyayang, pembimbing yg dihormati dan disegani..

dalam menempuh hidup yg penuh onak dan duri,, jadikan lah redha sebagai penguat semangat,, jadikan lah sabar sebagai teman yg paling setia dalam menjaga kewarasan akal..

umur bukan sekadar nombor,, umur memberi kita kayu pengukur dan garis panduan kematangan.. jadi,, biarlah ia sejajar dengannya..

all d best fyna.. luv u..=)

yusharmayanti@live.com

ain mohamed said...

Happy Belated Birthday Kak Fyna!!:)

SEMOGA PANJANG UMUR & DIMURAHKAN REZEKI...SEMOGA BAHAGIA DISAMPING INSAN & KELUARGA TERSAYANG....

SEMOGA BISNESS SIS SENTIASA MAJU DAN AKAN BERTAMBAH MAJU DI MASA HADAPAN...

SEMOGA SETIAP APA YG DIHAT

Nabila Zainudin said...

salam kak fyna. rasa macam awkward nak bagi kata semangat kat akak sebab saya lagi muda dari akak hehe. but i will try my best.

daripada ape yg saya nampak, akak merupakan seorang yang gigih. walaupun dah ade permanent job tapi akak still buat part time job as a MUA. tak ramai orang boleh buat 2 kerja dalam 1 masa macam akak. tahniah akak. harap-harap saya boleh jadi macam akak jugak. semoga dimurahkan rezeki di masa hadapan dan dijauhkan dari segala penyakit, insya-Allah. saya doakan jugak akak cepat dapat jodoh ^___^


ikhlas dari seorang adik :)
principessa.bella57@yahoo.com

Anonymous said...

Hai FYNA ! ! !

Semoga dikurniakan iman yg sempurna,
akhlak yg terpuji,
pekerti yg mulia,
umur yg bermanafaat,
rezeki yg halal,
ilmu yg berguna,
jodoh yg membahagiakan,
hidup yg dirahmati di dunia&akhirat.

SELAMAT HARI LAHIR KE 28 !

silent reader
*ixora_5387@yahoo.com

fazianbatrisyia said...

Fyna,

Selamat hari ulangtahun ke-28. I'm really love ur blog. Semoga sukses dlm apa jua lapangan & yg penting memperoleh redha Allah.

Pasal jodoh...in sha Allah akan tiba juga masanya bila sesuai...jgn risau Allah dah atur semua yg terbaik utk Fyna...

You are so sweet....! muah...muah..muahh...

from:

fazianbatrisyia@gmail.com

Anonymous said...

betullah kata orang :

the beginning is always the hardest

kak fyna telah tempuhi macam2 dugaan juga cabaran .

sebenarnya bagi pendapat saya , umur bukan penentu kematangan seseorang .

Cinta.

Carilah ia.
Tanpa lelah.
Perah keringat.

Kerana hakikatnya,
Cinta itu telah lama wujud,
Hanya di sebelah sisi saja sebenarnya.

Dia.
Menghulur cinta.
Tanpa pernah kau minta.

Dia.
Yang tak pernah.
Bergerak menjauh walau sehasta.
Meski kau terus menjauhi beberapa langkahnya.

Semoga akak temui lelaki terbaik untuk akak .

-dipermudahkan segala urusan
-dimurahkan rezeki
-dipanjangkan umur
-diberi pinjaman kekuatan dikala susah .

Selamat hari lahir kak fyna :)

aqilah214@gmail.com

Nina Zee said...

Salaam...
Happy birthday dear...
May Allah bless u with health happiness always...
Cepat naik pelamin...
& last but not least AGE IS JUST A NUMBER , STAY YOUNG INSIDE.. ^_^

Happy 28th Birthday!

Nina Zee said...

Salaam...
Happy Birthday dear ^_^
May Allah bless u with health & Happiness always..
Cepat naik pelamin.. XD
& last but not least AGE IS JUST A NUMBER, STAY YOUNG INSIDE.. ^_^

HAPPY 28th BIRTHDAY !

anyra88@hotmail.com
Tq

cikmerpatiputeh said...

Salam kak Fyna :)

hidup kadang di atas kadang di bawah. dugaan dtg tak diundang. bahagia datang tak bagi signal. tapi tu semua kenangan terindah dalam hidup kita. stay cool, pretty and being better muslimah. semoga terus berjaya dunia dan akhirat :)

Hanida Moss said...

Im 1 year younger than u Fyna, boleh panggil Fyna je tak? Feeling muda sikit kan hihi ;p

Ok, semoga Fyna dapat jodoh yang baik & soleh & berkekalan dunia akhirat. Berjaya dengan apa yang Fyna buat sekarang dan sihat selalu. Stay gorgeous and beautiful as always ok ;)

Happy sweetest 28th Birthday dear Fyna!

ps: excited giler tengok kotak pink with mystery gift dalam tu hihi. Hopefully this time round I'm the lucky one as if tak pernah dpt gift kalau join contest blog :D

hanida.noor@hotmail.com

Thanks :)

Secret Of Shaila said...

Selamat hari lahir fyna...semoga sentiasa dirahmati oleh Allah..jangan lupe senyum selalu dan berfikiran positif..insyallah semuanya akan dipermudahkan..okay..papai and jage diri..♥♥

Shazillahsani@gmail.com

NABILA AINI said...

Selamat hari jadi yang ke 28 kak fyna. InsyaAllah, kalau diizinkan Allah SWT, tahun depan bole celebrate dengan suami la pulak. Hihi. Semoga sentiasa diberkati Allah. Cintailah Allah swt kerana cinta utama ialah dengan Allah. Cinta kedua ialah Rasulullah S.A.W. . Cinta ketiga barulah manusia. Happy selalu kak :)
-nabilaa44@gmail.com-

ms aiza said...

Salam fyna.....
In your 28th birthday, U are 28th year wiser..
congrates!
Aiza.mohd@gmail.com

Sharifah Nur Syamimi Syed Omar Al Khairid said...

Sanah Helwa Sis Fyna !

Wishing you the best wishes in this world . Life is a test . It is your choice , that eventually will lead you to who you will become in the future. Sometimes we might choose the broken road , but dont despair yourself , as the broken roads can also lead you to the happiness . It is just the matter of faith and time . I know that you've been facing the ups and downs during this 28 years of living , and obviously you've overcame all the obstacles . I know it is sometimes hard but dont you worry cause everything is going to be alright. Throughout the sorrows and laughters , may you find your own happiness .

May Allah bless you. Happy 28th Birthday :)

Maszwin said...

Happy 28th birthday sys...Keep up the good work..You've make a lot of beautiful ladies dream come true on their wedding..You've change them with your magic touch..This time i hope your love one make your wish come true...

From sabah with love...
Maszwinmujahid@gmail.com

-Azni Zuhaini- said...

Hepi 28th birthday kak fyna. Semoga bertambah cun. Selalu baca blog kak fyna tapi tak pernah komen. Baca dari post akak yang pasal kurus tu. u give a lil bit inspiration. Jodoh? Its ok kak fyna. My aunty pon 28 this year but still mencari2 lagi. Ramai dah bertanya. Act dia penah putus tunang. Tapi sy tengok dia calm and tak cepat melatah. Die percaya yang jodoh dia. So untuk kak fyna, dari apa yang saya dah baca dari blog kak fyna, i can feel what u'r going through. Just keep prayin dan jangan terlalu kalut dalam membuat keputusan. :)

Fieyqa Adelova said...
This comment has been removed by the author.
WANiE@WaN said...

assalamalaikum~
hepy birthday to u, hepy birthday to u, hepy birthday to sis fyna, hepy birthday to u~

1st of all wani ucapkan dan tahniah pd akk dan syukr alhamdulillah kerana ALLAH SWT masih panjangkan umur akk utk mneruskan kehidupan di bumi ALLAH ini.. smoge pertambahan usia akk akan menambahkn jugak iman dan ketakwaan akk kepada ALLAH, insya ALLAH.. smoge akk sentiasa disayangi oleh orang2 di sekeliling akk dan mendapat keredhaan ILAHI walau apepon yang akk lakukan..


HAPPY BIRTHDAY! MAY UR SMILE WON'T FADE AWAY!B'COZ ITS SO SWEET!

from: Wanie
email: wanie_ss@live.com.my

Hani Mastura said...

Assalamualaikum kak fyna =)
Alhamdulillah kita masih diberi umur oleh Allah.
Baru-baru ni adik junior sekolah baru meninggal secara tiba-tiba akibat pendarahan otak.
Umur baru 21tahun.
Masih mudakan?
Syukur Allah masih bagi kita masa untuk diluangkan bersama keluarga,sahabat.
Semoga masa yang ada ni kita gunakan untuk menabur ilmu.
Mas suka sangat baca blog kak fyna sebab akak selalu berkongsi ilmu.
Tentang jodoh In sha Allah.
Kita berdoa ya semoga diberi jodoh yang melengkapi kita.
Semoga kak fyna meneruskan usaha berkongsi ilmu dengan pembaca blog kak fyna.
Jangan putus asa.
Daebak!!(hebat dalam bahasa korea.hehe)

email: wanikarim@yahoo.com

Sara Shafiqa said...

Assalammualaikum...selamat ulangtahun kelahiran yang ke-28 ! Kak Fyna, kalau dah ada jodoh and dah cukup 'syarat', doa2 lah banyak2 supaya Allah SWT menjaga hubungan akak dengan yang akak berkenan tu. Insya Allah. Jika kita menjaga hubungan baik dengan Allah, Dia akan menjaga hubungan kita sesama manusia lain. All do best in your life. Tak sabar nak tengok Kak Fyna punya turn kahwin ! Tehee~ :D

email: sara_urbandesign92@yahoo.com

aina said...

Happy birthday kak fyna. No worries 28th is just a number. makin besar nombor tu makin bernilai kan?

Sebagai seorang muslim, percayalah pada 3 perkara ini; percaya pada rezeki, percaya pada jodoh & percaya pada ajal, dan semua ini ditetapkan oleh Allah SWT. cuma ianya masih menjadi rahsia Allah SWT. Bersabarlah kerana sabar itu indah.

belle_eye87@yahoo.com

aziekz said...

Salam,
Sanah helwah fyna...
Moga fyna....dikalangan yang...
Sentiasa bersyukur atas nikmat ALLAH dan
Sentiasa bersabar dengan mehnah@cabaran hidup dihari medatang..
Dan memjadi ank yang baik untuk ibu dan ayah fyna,,,.ameeen..

aziekamarul82@gmail.com

Shazz said...

heppy bday k.fyna,wlaupon mcm2 dugaan mndtg,kter kner jdk kuat..dugaan 2 yg wat kter rser lbh knl dri sndri,bljr dr ksilpn n jgn luper utk trima setiap qada' n qadar dr Allah.

shazzsazali2@gmail.com

nor said...

same date n sebaya dgn tunang sy!
me, just silent reader ur blog dekt setahun dah, kdg2 if u 3hri bru update rsa nk mrah je npe u xupdate2 ..haha..eh? lupa!

wish u hppy belated bfdy and wish all ur wishes come to u soon :)

pilihlah elok2 bakal suami n imam akk..jgn sbb umur da mngkt nk rembat je mna2 laki sbb xtahan dek mlot org yg asyik tny ble nk kwen ..ok? t.c

norisya4luv@yahoo.com

husna amin said...

selamat hari lahir yang ke 28 kak fyna..semoga dimurahkan rezeki dan dirahmati olehNya..soal jodoh lambat bukan disebabkan kita tak laku tapi kita telah diuji untuk menerima yang lebih baik dari yang pernah kita ada..biarlah apa yang orang nak cakap tentang umur kita asalkan kita tahu yang kita hidup bukan kerana susah payah orang lain..umur cuma angka tapi bahagia lah yang paling kita nak dalam sesuatu hubungan..bahagia di dunia dan akhirat.umur bukan penentu kebahagiaan kita..Dia lah penentu segala-galanya..Jodoh ada cuma kita tak nampak.. :)

husna_amin89@yahoo.com

DilaElla said...

As salam..
hepi besday 28 kak fyna.
semoga sentiasa murah rezeki,
dpt jodoh yang baik dan sukses dlm kerjaya.
Amin..

вʋввℓɛ ρσρƨ said...

sanah helwah kak fyna ;) takde ape yang nak di kata. HEHE. selalu je jenguk blog sis nie. tertarik dengan cara sis make up orang . CANTIK ssesangat ! orang selalu anggap, kalau kita dah capai hari lahir, kita dah matang, tapi hana rasa, sis memang da matang sejak berumur 25 tahun lgi kowt :) Maafkan orang dapat membuatkan hati kita tenang dan bahagia. Trust me~

hana berharap suatu hari nanti, sis dapat makeup muka hana untuk hari terindah untuk hana, iaitu hari penikahan hana sendiri ;) semoga kita berdua ketemu jodoh. insyaallah .

pasal jodoh sis pulak, Sesungguhnya Allah telah mencipta hambaNya berpasangan, usahlah sis risau tentang itu. jodoh tidak akan datang bergolek, maka kita yang harus berusaha . sekiranya baik kita, maka baik la pasangan kita. Insyallah, hana doakan tahun nie merupakan tahun yang paling bahagia buat sis dan keluarga dan semoga business MANTOPPP! dan tak lupa jugak, hana berdoa supaya sis dapat "MEMBINA MASJID & MAHLIGAI INDAH" pada tahun 2013 nie. segala yang baik datang dari Allah, dan segala yang buruk datang dari diri saya sendiri ;)

lots of love . xoxo hana ;) >3

Anonymous said...

awk da pun hadiahkn sy 1 hadiah paling berharga.persahabatan. :) wlpn kita tak la bff mana pun,kwn biasa alam maya.tp rasa mcm da knl lama je.cuma malu nk gurau2.maklum la teruna dan dara.ecehhh XD

ok,selamat hari lahir sygku sahabat, nur shafinatul.doa yg baik2 ada utk awk.doa tak bole bgth,nti tak makbul :D

-AfiqSuperman-

someonegirl said...

hello sis fyna!! selamat hari lahir, happy birthday, Saengil Chukha Hamnida and sanah helwah to you :*
#semoga hidup sis fyna sentiasa diberkati oleh Nya :)
#semoga sis berjaya dalam hidup di dunia dan juga di akhirat :)
#semoga sis berjumpa seorang yang bergelar suami yang berpegang pada ajaran Nya :)
#for the last semoga sis cepat2 kawen dan dapat baby yang comel2+cantik like sis.
-heeee, simple from me :D
wany882@gmail.com

nuyuljana said...

selamat hari lahir fyna.

semoga bertemu jodoh yang baik.

=)

Sally Yatiey said...

Happy Belated Birthday Kak Fyna :D Semoga panjang umur, dipermudahkan segala urusan dan dimurahkan rezeki selalu. Dan semoga cepat bertemu jodoh dan terus berjaya dalam hidup.

sally2494@gmail.com

AinNawwar said...

Happy birthday akak! wahh dah 28 ghupenye, nampak muda je. hihi. btw, semoga akak berjaya dunia akhirat dan dapat apa yang akak fyna nak. in sha allah, kalau niat baik, semuanya akan baik2 je. ameen

nisa said...

hepi belated bfday kak fyna!nisa suka baca blog kak fyna n tgk pic2 kak fyna yang cun 2..walaupon kak fyna dah umur 28 tahun,tp nampak cam muda je.. nisa harap kak fyna hepi selalu n bahagia bersama si dia :)

nanayaakob~ said...

selamat hari lahir kak fyna..semoga panjang umo ,dimurahkan rezeki dan sentiasa mendapat keredhaan allah..insyallah kak fyna nnti ada rezeki lebih boleh bw parents pergi haji :)...lastly semoga berkekalan dgn someone yg btol2 syg kak fyna..

"Allah akan menemukan kita dengan orang yang salah sebelum Allah menemukan kita dengan org yang betul"..

nanayaakob24@yahoo.com

Afika Syafrizon said...

happy birthday kak fyna , May Allah bless you dan akak terus jadi inspirasi bagi hijabers kat luar sana :) Amin .Akak sangat memberi inspirasi kepada fyka , terima kasih ye kak , ni link blog fyka : http://afikasyafrizon.blogspot.com/ ni email : afika_94@yahoo.com

eid mazni said...

happy birthday fyna...

a year older, a year better...a year better, a year wiser...

may Allah guides n ease you in every single steps that you take and lead a better life ahead...insyaAllah...

eid.nurmaidah@gmail.com

fieda.aziz said...

As Salam sis Fyna..
Selamat ulangtahun kelahiran yg ke 28 tahun..
semoga sentiasa dimurahkan rezeki,dipanjangkan umur dan dipercepatkan jodoh..
InsyALLAH, ALLAH dah tetapkan jodoh dan rezeki masing2 utk umatNya..satu hari nti pasti akn tiba giliran sis Fyna :)
tawakal dan terus berusaha utk mnjadikan impian sis kenyataan :)
selamat maju jaya dlm ape jua aspek! <3

fieda.aziz said...

alamak,lupe email:

nurshahida.aziz@gmail.com

blog - www.fiedaaziz.blogspot.com

jemput singgah sis Fyna ! tqqq

AliaSaqina said...

Salam kak fyna :)
Happy belated birtday ye, :D
Sy doakan akak sihat n happy di samping keluarga trsayang n cepat sampai jodoh! Hee,
Sy suka sgt bca blog akak dari dulu smpai skrg n akak banyak tolong sy time sy ckp ttg haters akak harintu. Semua jd dorongan utk sy hadapi dugaan hidup, bila sy sedih, org benci n xnk bgtau ape sbb n mcm2 lg.hanya Allah yg boleh balas niat baik akak :)
So teruskan hidup n jadi org yg tabah ! :>

alia_strangers@yahoo.com

cik n'rl fatihah said...

Selamat hari jadi lahir kak fyna , semoga di umur yg menjejaki kaki ke umur 28 tahun kak fyna akan lebih berjaya dunia .. dan juga akhirat insyaAllah . Kesusahan yg kak alami akan membawa kejayaan di masa akan datang . teruskan usaha kakk insyaAllah di permudahkan segalanya . Tabah dengan ujian yg di berikan , dan sentiasa tidak lupa untuk memohon doa kepadanya .. Sesungguhnya dia tidak pernah lupa kepada hambanya :)

fatin alia said...

selamat hari jadi kak fyna..semoga ALLAH merahmati kak fyna dan keluarga..sentaisa panjang umur dan dimurahkan rezeki.. INSYALLAH kak fyna jmp jodoh kak fyna taun ni jgak :)..
semoga kak fyna sentiasa berjaya dlm hidup dan akan capai impian kak fyna.. amin..

alieyaf94@gmail.com

nur syairah said...

hEpI bUfDaY kAk FyNa ^_^
* ceria selalu naa
* jangan tinggai solat !
* work hard
* be strong
* kawen cepatt ngee~

nur_syairah@ymail.com

AinNawwar said...

lupe nak letak email. huhu.

nawwaramin@gmail.com

eRzA said...

To fyna....Semoga dikurniakan iman yang sempurna,akhlak yang terpuji, pekerti yang mulia,umur yang bermanfaat,rezeki yang halal, ilmu yang berguna,jodoh yang membahagiakan,hidup yang dirahmati di dunia dan akhirat....amin...

arei912@yahoo.com

Safarina Shaari said...

kak fynaaa.... selamat hari jadi.... semoga menjadi muslimah yg baik, teguh imannya... juga menjadi anak yg solehah pd ibu bapa...
jodoh tu ditangan Allah, Dia maha mengetahui... Lambat atau cepat, kak fyna doa byk2 ye... Inshaa Allah, pasti dikabulkan..

semoga pnjang umur dan dimurahkan rezeki... ada rezeki lebih jgn lupa utk berkongsi ye kak fyna... hehe

alamak, terpnjang pulak...x lupa trima kasih diatas tips2 yg kak fyna kongsikan.... amat berguna semuanya...

lastly, selamat hari jadi kak fyna...

email : safarinashaari@gmail.com

p/s : hrap2 sempat lg join giveaway ni... :)

El-Janna said...

salam kak fyna^^ happy belated befday^^ well kak fyna,ur just 28 years old. but u doestnt look 28 years old. yeah mcm tu la.. muka maintain muda remaja tau. huu semoga tahun ni dapat job mekap banyak2 ea.. kerja akak sgt bagus. semoga rezeki beertambah .pasal kawen pulak.. ermmm ermmm hihiiii jodohh kan ditangan Allahhh..banyak kan berdoa. kita pun berdoa jugak utk akk. untuk jodoh kite juggak. aa edik pulak nak kawen ni..

insyallahhhh x lama.. kan da ada someone yang special^^ da kawen nnti jn lupa jemput semua bloggers ni ye.. ^^

I K A :) said...
This comment has been removed by the author.
I K A :) said...

Hey Kak Fyna :) happy belated birthday to u . 28 ? it just a number . biar angka up up , asalkan dlm hati ad taman woo . ika doakan akk ad kehidupan yg ohsem , dikelilingi dgn org yg akk sayang , jadi anak yg baik utk parents , sahabat yg boleh dipercayai utk kawan , dan blogger yg keep on menaip crita yang bestbest utk followers dia :)
well , smoga tuan putera akk cepat cepat masuk meminang . insyaAllah , tak kemana jodoh tu . ianya pasti ada . berdoa la banyak banyak .

http://cikukika.blogspot.com

aima said...

Happy belated besday Fyna, wish u all the best.

Patut la comel je, rupanya make up gurl

Moga at the age of 28 fyna sudah cukup matang untuk handle life fyna, coz age 28 is the step of mature life, no more downtrend no more frust trend no more childish decision come,

But , by the time goes by, mistake is always happen, so by 28 mistake decision hopefull be reduce....

By 28, the time u climb the ladder of success....Ya allah berkatilah Fyna. amin

sis aima,
along_01@yahoo.com

Anonymous said...

happy birthday kak fyna! semoga allah melindungi kak fyna & beri kebahagiaan di dunia & akhirat di samping keluarga tercinta! dont worry jodoh kak fyna ada sahaja. allah sudah mengatur yang terbaik untuk kak fyna selama 28 tahun ini. have a blast my dear favorit blogger! <3

p/: i'm your stalker since i'm form 2! and now i'm officially 17 y/o. much love from me <3
p/s: nadhirah_1801@yahoo.com
www.facebook.com/nadhirarazak

Aida Jelita said...

hidup tidak selalunya indah. langit tak selalu cerah. hidup mati jodoh kahwin semua nya dah ditetapkan. cuma masanya nya je belum sampai. dugaan yang Allah bagi tujuannya untuk kita dekat lagi pada dia. sentiasa sujud mengadu sukda duka padanya. Dia lah maha pendengar. Maha mengetahui. Mengatur orbit orbit dia atas paksinya. tak perlu ragu dan sangsi. Semoga hari lahir ke 28 ini membawa berkah untuk selamanya. dan paling manis antara kenangan yang manis untuk di kenang. Assalamualaikum..

aida_atasinchi@yahoo.com

Clement Johnson said...

Halo,

Kirim ringkasan eksekutif dari pinjaman yang Anda butuhkan perusahaan pinjaman cepat
khusus menyediakan pinjaman dari kisaran {$ 1000 sampai
$ 90,000,000.00} di 3,0% suku bunga pinjaman kami diasuransikan dengan baik dan
maksimum keamanan adalah prioritas kami, Kami menawarkan pinjaman kepada individu maupun organisasi
yang memiliki niat merenovasi rumah dan lembaga, utang
konsolidasi, re-financing dan juga pembentukan pakaian bisnis.


Kami menawarkan jenis berikut pinjaman:

* Pinjaman Komersial.
* Pinjaman Pribadi.
* Bisnis Kredit.
* Investasi Pinjaman.
* Pengembangan Kredit.
* Akuisisi Kredit.
* Pinjaman konstruksi.
* Bisnis Pinjaman Dan banyak Lainnya:

Jika Anda tertarik untuk mendapatkan pinjaman dari CEPAT PINJAMAN PERUSAHAAN
silakan kembali ke kami dengan alamat email fastloanfirm9@gmail.com

Hormat kami,
clement johnson
**********


Daniel Arjan said...

Hello,
Saya Juan Diego, pemberi pinjaman pinjaman swasta yang memberikan pinjaman peluang seumur hidup. Adakah anda memerlukan pinjaman segera untuk membayar hutang anda atau anda memerlukan pinjaman untuk meningkatkan perniagaan anda? Anda telah ditolak oleh bank-bank dan institusi kewangan lain? Adakah anda memerlukan pinjaman penyatuan atau gadai janji? mencari lebih banyak kerana kita berada di sini untuk membuat semua masalah kewangan anda satu perkara yang telah lalu. Kami memberikan pinjaman dana kepada individu yang memerlukan bantuan kewangan, yang mempunyai kredit yang buruk atau memerlukan wang untuk membayar bil, untuk melabur dalam perniagaan pada kadar 2%. Saya mahu menggunakan medium ini untuk memberitahu anda bahawa kami memberikan bantuan yang boleh dipercayai dan benefisiari dan akan bersedia untuk menawarkan pinjaman. Jadi hubungi kami hari ini melalui e-mel di: (diegosaintloans@outlook.com)