Thursday, January 3, 2013

Sophie Paris Fairness Night Serum

assalamualaikum

kalini fyna nak share pasal 1 serum yang best
serum ni sangat penting..terutamanya fyna yang nak masuk 28 kan =.=

kalau ada kedut-kedut nanti boleh la cegah awal heeh

Sophie Paris Fairness Night Serum







sebelum ni fyna try serum dari nutox
tapi tak best..so fyna stop pakai serum sebab bagi fyna serum ni xbest pon hahaha

baru ni fyna ke stokis sophie fyna tengok serum ni macam ok je
so fyna pon beli la 1..harga RM50 ahli RM40 ha jimat -jimat

my review
suka botol dia yang comel..
bau? tak ada bau lah
texture macam gel cair
bila apply dekat fyna ingat mesti rasa beminyak ni
tapi takkkk
apply je kat muka rasa muka lembut gila!!!!!
rasa licin je
pastu tepuk-tepuk sikit muka
fyna pakai night cream fyna (bukan brand ini)
cepat meresap and senang nak apply..suka sangat!
result yang fyna dapay
kulit makan cerah dan pink..sebelum ni kulit fyna kuning..haa pelik di situ
tak ada pengelupasan..pedih ke apa..sebab fyna ni kulit sensetif ya hamat! so sangat sesuai lah untuk yang kulit sensetif
result iku ulit masing-masing ye
bad site? emm so far tak ada lagi lah..fyna dah pakai 3 bulan..sekali seminggu 


harga?
RM50

ahli RM40

boleh beli di

kalau nak ajdi ahli pon boleh
RM 15 seumur hidup and beli barang akan dapat 20% diskaun..jimat tu..
and dapat bonus!

fyna tak lah aktif sangat dalam sophie..fyna beli barang sophie pon untuk kegunaan sendiri
alhamdulilah bulan lepas dapat rm200..bonus hehe




for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 



follow me for daily update

instagram : fynahere
twitter : nur_shafinatul
MAKEUP CLASS /TIPS ONLY RM1 PER WEEK AT MY TWITTALK
SO ALL CELCOM USERS, FOLLOW ME ON TWITTALK CELEBRITY..
JUST DIAL *22001 AND FOLLOW FYNA..THANKS!



2 comments:

Cik Salju said...

hi semua..
i terjumpa satu blog yang baru usianya 3 hari..
tapi komen dalam tu wow!!!
trafik dia pun i rasa membanggakan bagi blog yang baru di buka 3 hari...
elok u all pergi tengok : http://astanakandis.blogspot.com/

i buat blog sendiri kenapa tak jadi macam tu ye?
dah macam2 i buat untuk blog i..
maybe i tak ada bakat dalam penulisan..

Are Zied said...

Kak, ada had umur ke guna benda ni ? umur 14 leh pkai ?