Thursday, January 17, 2013

Sophie Paris 8th Catalogue Launching Event

assalamualaikum

ini entry 2012
tak pe lah ..nak update jugak! hehe

so haritu 21.12.2012 fyna join Sophie Paris event dekat Penang
adik fyna wani memanglah orang kuat Sophie ni so fyna dapat la tiket free! eheh

lepas makeupkan cust di alor setar..terus shoot ke penang and tukar baju pon dekat RNR sahaja haha
event start pukul 8.30pm

so marilah layan gambar fyna dekat event tu


orang-orang kuat Sophie Paris


theme : magenta


full!


yeay dapat seat depan


dimulakan dengan tarian ahaha..malu bhai



adik fyna dicalonkan untuk best dress..hamboi


ray dapat pakaian lelaki yang mengikut tema..hahaha 



the big bos!




for my full outfit




korang pon boleh jugak join event ni
cuma masuk jadi ahli je

nak jadi ahli senang je
rm15 untuk setahun

pm adik fyna

sekarang dah ramai join and buat side income..fyna pon dok diam je dah 3k..

tggu apa lagi?

mana tau next event boleh pergi dengan fyna..=D


2 comments:

AyueJean said...

Sophie banyak kat kl ni...
Tapi AJ tak berkesempatan lagi nak singgah..

Nadya Bubble said...

Suka gambar last.