Saturday, January 5, 2013

rantai bulu-bulu

assalamualaikum

sekarang ni trend pakai baju kosong pastu pakai aksesori macam gelang, rantai, cincin and so on

bagi yang berhijab..more to gelang and cincin lah kan..nak beli rantai tapi tak banyak pilihan..sebab pendek-pendek..so kalau pakai hijab..tak nampak

ha macam tajuk di atas..rantai bulu-bulu..memang sangat sesuai bagi yang berhijab

why? sebab dia panjang...so jangan risau la kalau pakai still nampak

ok jom tengok rantai bulu-bulu ni


high quality bulu-bulu ok
tak senang tercabut





ada diamond kat tengah-tengah
owh bukan diamond betol tu ha haha





pretty

warna gold,black so boleh matching dengan semua baju


me wearing rantai bulu-bulu =)

harga
only RM 30

nak beli boleh email fyna di
fynahere85@yahoo.com

facebook:





for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 



follow me for daily update

instagram : fynahere
twitter : nur_shafinatul
MAKEUP CLASS /TIPS ONLY RM1 PER WEEK AT MY TWITTALK
SO ALL CELCOM USERS, FOLLOW ME ON TWITTALK CELEBRITY..
JUST DIAL *22001 AND FOLLOW FYNA..THANKS!





2 comments:

Sabrina Tajudin said...

macam dream catcher! cantik!

leyla luv ariff said...

cantek..kak fyna pown cantek..suke tgokk