Saturday, January 19, 2013

Purple Trulyna

assalamualaikum

sengaja pakai warna lebih kurang je harini
no kontra-kontra macam selalu

sebab baju yang fyna gayakan kalini ada corak-corak
sekali pandang macam corak bunga
close up corak petak-petak senget warna warni..beautiful!

kalau baju dah corak..apa kata kalau kita just pakai seluar jeans skinny warna purple cerah and tudung bawal kosong 2 tone warna agak maroon

even nampak macam 1 color tapi bila tengok 1 color yang ada kontranya wah!

baju yang boleh menyorokkan perot tayar spare dengan jayanya





gold top sponsored by


code: top 007
RM42
colour:dark blue
sizes available: sz 40 and 42
material: chiffon


facebook page   http://www.facebook.com/pages/Trulyna/231994153597246?fref=ts       
phone : 0194734611 (FARAH), 0132874611
email : trulyna@ymail.com
blog : http://trulyna.blogspot.com/



__________________________________________________________________________




for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 





follow me for daily update

instagram : fynahere
twitter : nur_shafinatul
MAKEUP CLASS /TIPS ONLY RM1 PER WEEK AT MY TWITTALK
SO ALL CELCOM USERS, FOLLOW ME ON TWITTALK CELEBRITY..
JUST DIAL *22001 AND FOLLOW FYNA..THANKS!

4 comments:

Diera Tekikushika said...

cantik baju tu, kena terjah online shop tuuuu =)

cik nur said...

ehhh fynaaa mana ada perut laa fynaa nie hihihi cantik jeee kkan :)

Amanda Suria said...

nice dik...

Hazzu Ramli said...

nice :)

hazzutheshoppe.blogspot.com