Thursday, January 24, 2013

MUA : Makeup tunang sheila di Guar Cempedak 22.12.12

assalamualaikum

pagi-pagi dah ke rumah shelila untuk makeupkan dia tunang
terpaksa makeup awal sebab bajet masa hehe
tapi sheila ok je

 

req : natural
sheila ada tunjuk gambar dekat fyna makeup yang dia nak..so fyna try lah sesuaikan makeup tu dengan sheila


tak sempat siapkan sheila sebab time habis makeup baju sheila stil di beading oleh kakak iparnya =)

all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com


1 comment:

cik nur said...

cantik semua make ip2 fyna suka nur tgk hehehe :)