Wednesday, January 23, 2013

MUA : Makeup Sanding shafiza 22.12.12 di kulim

assalamualaikum

 1st time tengok fiza..comelnya dia!
muka manis
tak cerewet
suka sangat!
owh masa makeupkan fiza mak ayah teman sekali
act tarikh ni ada 3 orang cust..fyna memang rushing sangat time ni
tapi mak ayah cakap lauk kat kenduri fiza sedap.. =.=
ruginya tak makan
and tak sempat siapkan fiza sebab rushing ke rumah cust 1 lagi..sory dear
tapi nasib baik fiza paham
alhamdulilah
 ahd dia suka sangat makeup fyna


req : fiza tak req apa-apa cuma dia kata ikut sesuai fyna la 
wah! suka la kalau macam tu






all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com

1 comment:

faY said...

bgus bila dpat client tak cerewet. kerja kita lg perfect rasanya dr client bnyk songeh. heee