Friday, January 18, 2013

MUA : Makeup sanding Kiera 26.12.12 di Alor Setar

assalamualaikum

cust kalini sangatlah cantik!



req : yang natural sahaja..




makeupkan kiera di rumah and siapkan kiera di butik
agak kekok sebenarnya siapkan di butik sebab owner butik tu macam masam je kan tengok fyna =.=

apa-apa pun suka sangat dengan warna ni..memang naik and nampak mahal!




all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com

2 comments:

Nadya Bubble said...

Cantik :D Kena dengan baju.

cik nur said...

wahhh suka tgk make up fynaa hehehe :)