Thursday, January 24, 2013

MUA : Makeup nikah, sanding dan bertandang Ida di Jitra 12,13,16.12.12


ida booked fyna untuk nikah,sanding and bertandang terus

so 3 hari la berulang alik ke jitra hehe

makeup nikah and bertandang je fyna ada..yang sanding tak ada sebab camera tak ada =.=

act sangat mencabar untuk makeup kan cust yang mata sepet =.=
 
makeup nikah
 
 

req : soft makeup
ida tak cerewet..fyna try makeupkan bagi mata dia besar tapi macam tak jadi pon..tapi alhamdulilah lah ida suka hehe

and mak ida puji makeup fyna dekat mak fyna..alhamdulilah =)






makeup bertandang


 req : tak nak gelap dibahagian bawah mata..nak yang simple and soft sahaja




all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com


2 comments:

betty said...

bagi mate single eye lid, fyna kene gune tape yg buat mate jadi double eye lid.. usually, mate sepet sesuai smokey black or blue buat mate nampak besar.. or fyna may refer to korean style make up.. and fyna leh change the colour to suit the client and event.. just suggestion...

Minah said...

ni kakak kawan baik lila. hiks . xsangka kak fyna makeupkn dia