Friday, January 18, 2013

MUA : Makeup nikah kak chik 7 & 9.12 di jeniang

assalamualaikum

makeup nikah and bertandang kak cik!

sangat peramah orangnya..hehe tak cerewet

makeup nikah


req : yang gelap di mata soft di bibir








Makeup Bertandang


tak req apa-apa
tapi kalini fyna makeupkan kak chik kasi mata dia panjang sikit..sebab mata kak chick original bulat






kak chick hantar message suka sangat dengan makeup fyna
alhamdulilah
even masa makeup 30minit sahaja sebab masa suntuk hehe

thanks kak chick!

all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com


3 comments:

Salwati Sapei said...

naiss makeup fyna..terserlah seri pengantin;)

mi$$ Wh@teveR said...

Kakcik n pengapit dia, ziera ni classmate wani masa sekolah rendah dulu. Kt SK Chemara. Depa dua dulu masa skolah ala2 ziana zain n erra fazira. Kakcik ni mcm ziana dulu2. Ziera tu mcm erra. Cantik sgt kak fyna mekap kak cik

mi$$ Wh@teveR said...

Kakcik n pengapit dia, ziera ni classmate wani masa sekolah rendah dulu. Kt SK Chemara. Depa dua dulu masa skolah ala2 ziana zain n erra fazira. Kakcik ni mcm ziana dulu2. Ziera tu mcm erra. Cantik sgt kak fyna mekap kak cik