Wednesday, January 23, 2013

MUA : makeup nikah dan sanfing Miera di Perlis 8-9.12.12

assalamualaikum

ke perlis untuk makeupkan miera
kalini ditemani mak and adik fyna hehe
sesat sebat 1st time ke perlis drive sendiri..haish

miera booked fyna untuk makeup nikah and sanding

makeup nikah

 

req : gelap bahagian mata
tapi disebab kan ni nikah so fyna cakap nak gelap esok time sanding..harini kita buat cerah-cerah hehe
eyeline rputih dekat bawah mata untuk dapatkan effect mata besar


baju miera memang sangat cantik!


makeup sanding


req : gelap di mata
disebabkan miera bersanding di dewan..fyna makeupkan tebal sikit and gelapkan dibagaian mata








all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com

1 comment:

thefreestylist said...

like ur makeup.pretty! ;)