Friday, January 18, 2013

MUA : Makeup Anis nikah dan sanding 20.12.2012 di alor star

assalamualaikum

ke alor setar for another makeup job

kalini kena makeup kan 5 orang terus!

1st makeupkan nikah anis..kulit dah cantik..macam chinese sikit


req soft makeup tapi nak nampak mata bulat
tapi tak bulat pon fyna makeupkan eheh
sebab masa dah suntuk..anis kena ke masjid dah


touchupkan makeup untuk sanding di hotel
gelapkan sikit dekat mata
haaa kan dah besar mata tu




focus2

next!

mak anis




mak sedara anis






mak mertua anis



sebab kosong sangat baju pengantin lelaki
mak fyna selitkan bunga hahah pandai mak ni

lepas siap semua..lembek terus fyna..haha tak makan dari pagi..siap makeup semua pukul 2 petang 




all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com




2 comments:

Nadya Bubble said...

Pergh ramainya. Masyuuuk ! Hehe.

cik nur said...

cantik :)