Friday, January 25, 2013

MUA : Makeup amizah 21.12.12 di gunung keriang

assalamualaikum

haritu fyna makeupkan amizah bertunang..kali ni makeupkan amizah nikah pulak

sekali lagi ke gunung keriang hehe
dah hafal dah rumah amizah
 

req : makeup yang soft..tak nak ada color bawah mata and nude lips..amizah kalau boleh nak betol-betol nude..






all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com


6 comments:

Why Farouk said...

fyna ni kalau mekap orang x penah x cantek. haih

Why Farouk said...

fyna ni kalau mekap orang x penah x cantek. haih

Linda Lyn said...

hai.. singgah n follow.. follow me back yea.. thanx.. =)

cik nur said...

cantik jee fyna hehehe :)

Pn.Mieza Fadzly said...

kawan saya!! =)

Pearl Haya said...

wah bestnye belajaq make up :)