Thursday, January 10, 2013

KOKURYU ACNONE

asalamualaikum

ramai sangat tanya fyna ni apa product yang boleh hilangkan jerawat!

semua orang tak suka jerawat kan..fyna pon tak suka haa

banyak sangat product kat luar tu..yang mahal and murah tapi yang betol-betol berkesan?

KOKURYU ACNONE

nama jenpun yang comel..nak sebut pon tergagap-gagap ha haha







my review

jangan pandang luaran ha..dalaman lebih penting ok
tengok luara macam biasa je hehe
at 1st fyna pakai dekat jerawat kecik-kecik je dekat bawah bibir..the next day naik kecik-kecik banyak gila..haish..terus stop
so haritu fyna try lagi..yela tak puas hati sebab ramai kata product ni best
fyna pakaikan dekat jerawat period ni
pakai time malam then tido..esok pagi bangun jerawat dah kecut..wah!
pakaikan dekat jerawat kecik..kejap je dia kecut dah, dalam beberapa jam je..haritu rsanya fyna salah kot cara pakai haha
tapi untuk jerawat kecik la..kalau jerawat besar 2,3 hari jugak lah ye
suka sangat sebab dia tak burn kan kulit macam oxy
dia slowly rawat kulit kita..
for those yang 1 muka penuh jerawat..korang boleh guna as a toner
letak dekat kapas then sapu satu muka
insyallah jerawat korang akan kecut..
tapi kena rajin ok
cara apply..fyna tak pakai 1 muka..fyna cuma pakai dekat jerawat
tuang sikit dekat cooton bud tu then apply dekat tempat jerawat
dia akan rasa berangin jepastu akan jadi tompok putih kat situ

harga
RM42

boleh beli dekat

more info
hp no : 017-475 2153
email :mimomomishop@yahoo.com


__________________________________________________________



for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 



follow me for daily update

instagram : fynahere
twitter : nur_shafinatul
MAKEUP CLASS /TIPS ONLY RM1 PER WEEK AT MY TWITTALK
SO ALL CELCOM USERS, FOLLOW ME ON TWITTALK CELEBRITY..
JUST DIAL *22001 AND FOLLOW FYNA..THANKS!





5 comments:

zarifahmr said...

harga berbaloi dengan isipadu :)

noura nuriman said...

saya pernah pakai.. mmg best..jerawat sumer kering

marina said...

as salam,
very nice blog! salam perkenalan :)
i dah follow u

Abg Stalker said...

afiq bkn gagap je,pelat skli nk sebut.hahah :))sebaik muka kita jerawat susah nk naik.


p/s: afiq deact twitter.keje byk,twitter melalaikn.btw,jgn sdh2.afiq ada 1 pengalaman ni.gf afiq 4thn bersama,kwin dgn lelaki lain atas desakan keluarga dia.but till now,im ok. :') pertemuan,perpisahan,bkn hak kita tuk tentukn.bai cik fyna ;)

Anonymous said...

facial lotion ni ok ka?
tgk senarai ingedients biasa jer..

cuma dia guna bhn kawalan e.g. Chlorhexidine dihydrochloride.
Berapa % dlm lotion tu sbb penggunaan bhn ini dihadkan kpd peratusan tertentu. Kalau lebih akan membahayakan.
Source: Biro Pengawalan Farmaseutikal Kebangsaan.