Thursday, January 17, 2013

GOLD


assalamualaikum

pakai baju besar tak semestinya tak cantik
pakai baju besar tak semestinya tak akan nampak kurus

trend sekarang tak ada dah tight-tight ni..betol tak?

so kalini fyna gayakan gold top dari Urban Wardrobe

my sis cakap " ha cantik pakai macam ni..lain dari yang lain..nampak la cool sikit "

haha









gold top sponsored by



_______________________________________________________________________



for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 



follow me for daily update

instagram : fynahere
twitter : nur_shafinatul
MAKEUP CLASS /TIPS ONLY RM1 PER WEEK AT MY TWITTALK
SO ALL CELCOM USERS, FOLLOW ME ON TWITTALK CELEBRITY..
JUST DIAL *22001 AND FOLLOW FYNA..THANKS!









5 comments:

khairul akmal bin azman said...

ang pakai baju besaq je keciq mmg masuk jer...


pakai kete vios dah ker?
ang kan mak andamm

Nadya Bubble said...

Simple tapi cantik.

eyra dzuhairah said...

cantik

✿ pink velvet ✿ said...

sesuai sgt dgn fyna.. cantik :)

Salwati Sapei said...

fyna pakai ape pun naisss;)