Sunday, January 20, 2013

Gold Necklace : FashionValet


assalamualaikum

aksesori sangat in sekarang
pakaian yang kosong and tak menarik..kalau di tambah aksesori sikit...mesti lawa

i fall in love with this gold necklace from FashionValet

baju yang RM20 pon kalau di tambah dengan gold necklace ni..sure macam mahal baju tu

aksesori pon memanikan peranan penting tau!



gold color and many layer
ahhhh love it!






fyna act dah lama cari gold necklace macam ni..tapi yang ada pendek and tooooo many layer..this one best..kena dengan taste fyna
berat and terletak..

owh ya

korang juga boleh cuci mata di FashionValet
beratus barangan bukan hanya aksesori, tapi baju,seluar,bag..macam-macam lah
FashinValet juga adalah online shopping terbesar di Malaysia..ada sebanyak 150 different brand of local origin and within the South East Asian region such as Thailand and Indonesia.
kepada pembaca fyna yang tak berada di Malaysia..belajar di negara orang tapi berminat nak beli barangan dari FashionValet boleh jugak beli..jangan risau sebab diorang memang ship worldwide! 
untuk customer from Malaysia..no need untuk bayar bayaran pos..sebab free delivery
FashionValet dengan baik hatinya akan memberi 10 credit point secara free untuk pendaftar baru
credit point ni dipanggil FV Rewards..sambik shopping dapat point..ah sukanya!
http://www.fashionvalet.com/fv-rewards - click untuk check rewards!

more info



happy shopping!




________________________________________________


for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 





follow me for daily update

instagram : fynahere
twitter : nur_shafinatul
MAKEUP CLASS /TIPS ONLY RM1 PER WEEK AT MY TWITTALK
SO ALL CELCOM USERS, FOLLOW ME ON TWITTALK CELEBRITY..
JUST DIAL *22001 AND FOLLOW FYNA..THANKS!







3 comments:

Puteri Panda said...

hi, fyna. beli kat mana baju tu? murah la.. saya nampak seller jual 2x ganda dari harga yg fyna nyatakan tu.

Kisah Hidup Kita said...

sangat Cantik lah.. :D

Anonymous said...

haha. macam Michael Jackson pulak tngok muka . tangan lain. hhahaha