Thursday, January 17, 2013

FELLINA INCHLOSS


assalamualaikum


kalau sebut product fellina ni..mesti ramai dah tau
\product fellina memang laris sangat..sebab apa? sebab product dia tak pernah mengecewakan

studio fellina act dekat je dengan tempat fyna, baling
tahun lepas fyna selalu ke studio dia untuk beli vitamin tang dia jual..teringat lagi dia sorang-sorang dengan perot besar tengah mengandungkan anak sulong dia..packing vitamin sorang-sorang
gigihnye la dia

so sekarang dia boleh menarik nafas lega bila product keluaran dia sendiri dah ada 1 malaysia

so kalini  fyna nak review pasal 

FELLINA INCHLOSS

kalau tengok namanya inchloss dah tau kan ini mesti berkaitan dengan kurus!

packaging




my review
botol yang agak besar so tak cepat habis
lotion ni warna pink..suke!
bau wangi! 
berangin ya amat sangat haha
texture dia tak cair and pekat sangat
senang sapu and cepat meresap
1st time pakai..lepas sapu tak rasa apa pun..tapi dalam 5-10minit macam tu rasa berangin and panas je tempat sapu tadi
meaning pembakaran lemak tengah berlaku
fyna dah pakai 1 bulan lebih..tapi jarang-jarang pakai
tapi nampak kesanya cuma lambat sikit
act lotion ni kena rajin pakai..kalau malas memang tak akan beri kesan
apa product pon kita kena rajin pakai kan? barulah berkesan
insyallah half bottle dah nampak kesan
orang cakap boleh kuruskan pipi jugak lotion ni? tah la fyna tak pernah try hihi
mampu melembutkan kulit and hilangkan strech mark..tapi kena rajin amalkan ye

fyna dapat info lotion ni dibuat dengan bacaan ayat alquran 
so kena letak tempat yang elok-elok lah..jangan main sepak je
(correct me if im wrong)

harga

RM 75.00 (SM) / RM 80.00 (SS)
(sangat berbaloi dengan harga sebab lotion ni tahan sebulan lebih)



kat mana boleh beli?

Lenda :  sms 0134166238

mimi : sms 0189348331




__________________________________________________-



for those yang nak bagi fyna barang untuk review di blog fyna
boleh email di fynahere85@yahoo.com 
atau facebook page 



follow me for daily update

instagram : fynahere
twitter : nur_shafinatul
MAKEUP CLASS /TIPS ONLY RM1 PER WEEK AT MY TWITTALK
SO ALL CELCOM USERS, FOLLOW ME ON TWITTALK CELEBRITY..
JUST DIAL *22001 AND FOLLOW FYNA..THANKS!






4 comments:

Sabrina Tajudin said...

teringin nk try lotion ni lepas wt senaman... lotion dia kaler pink! <3

eyra dzuhairah said...

lotion ni mmg best me pakai before g kelas =)

norlaily said...

I'm selling this lotion too kak fyna. Plus dengan vitamin pmcvc die yg meletup tu. :) memang bagus dis 2product.

Puteri Panda said...

saya pun nak cuba Fellina beauty inch loss dengan Vitamin C plus Pure Collagen. dah survey harga. dapat satu kedai ni jual murah berbanding online. gaji nanti baru beli. hihi..