Sunday, December 2, 2012

video tutorial : half moon shawl tutorial (covering chest)

assalamualaikum

after 3 month tak ada video baru..kali ini fyna came out dengan tutorial shawl baru..ada 3 tutorial act tapi fyna upload satu-satu lah ye


half moon shawl tutorial (covering chest)


half moon shawl adalah shawl yang separa bulat..kalau tak tahu boleh google =)


shawl ni act besar...kita boleh adjust nak singkat atau labuh

ni style yang simple sahaja..kalau malas samgat fyna pakai macam ni je..senang dan cepat

the video







hope you guys like it =)

shawl : Anggun Zara


follow me for daily update

instagram : fynahere
twitter : nur_shafinatul




4 comments:

Fieyqa Adelova said...

lawa kak fyna pakai. kalau kita pakai mesti tak lawa ==

Diera Tekikushika said...

rajin buat tutorial.. =) oh btw, best betul fyna selalu dapat tudung free. hehe

Nurul dot..dot..dot said...

nurul selalu jenguk blog kak fyna everytime ade tutorial make up or hijab ^ ^..

1st attempt nurul guna eyeshadow warna terang..mntk kak fyna bg pendapat =)

http://nuruldotdotdot.blogspot.com/2012/12/cheap-makeupwhy-not.html

TQ!

O'gosh Iskandar said...

cantik...terus rasa nak p beli sekarang jugak shawl ni...