Wednesday, December 26, 2012

TRULYNA

assalamualaikum

baru ni fyna dapat barang dari TRULYNA ENTERPRISE
ha Trulyna ni adalah sebuah perniagaan shawl and baju-baju wanita..and telah didaftarkan  dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM). so tak akan ada penipuan lah sebab ni bisnes yang betol-betol wujud

so baru ni fyna dapat dua barang..a beautiful blouse and shawl

blouse tu fyna akan buat entry yang lain

entry kali ni nak tunjuk a really beautiful shawl!

1st fyna dapat fyna dah suka sebab warna dia memang cantik gilaaaa



ALYA


chiffon shawl yang silky.
1.8 meter

 RM42



ada 2 side tapi dua-dua warna cantik..jarang fyna jumpa shawl warna macam ni..

another color




see cantik kan?


jom shopping!

facebook page           http://www.facebook.com/pages/Trulyna/231994153597246?fref=ts

phone : 0194734611 (FARAH), 0132874611

email : trulyna@ymail.com

blog : http://trulyna.blogspot.com/




follow me for daily update

instagram : fynahere
twitter : nur_shafinatul
MAKEUP CLASS /TIPS ONLY RM1 PER WEEK AT MY TWITTALK
SO ALL CELCOM USERS, FOLLOW ME ON TWITTALK CELEBRITY..
JUST DIAL *22001 AND FOLLOW FYNA..THANKS!


5 comments:

mira miqhail said...

cantikkkkkkkk!

farah, s. said...

thanks for this review :)
sempena yes sehingga 31.12.2012 shawl alya ni dah turun harga jadi RM35. kindly visit our fanpage for further details. thanks

inalurvinyou said...

admire akak! u so adorable. meh singgah baca entry bergambar saya di LEGOLAND!
http://inalurvinyou.blogspot.com/2012/12/legoland-malaysia.html?showComment=1356529690444#c6992130575197922545

Zawani Zulkifli said...

sangat gojesh! btw sis fyna nampak makin chubby sekarang. tapi maintain lawa. heee ;)

fatin hazirah said...

wuuu ~ ops . kawan sekelas lah (: