Sunday, December 30, 2012

Telekung Warna

assalamualaikum


in love dengan telekong warna kuning cair ni
selalu ada warna putih sahaja
teringin nak beli yang bewarna
tapi kebanyakkan warna yang terang-terang atau striking
macam tak sesuai pulak nak bawak solat..bagi fyna lah..
kalau warna soft-soft ni rasa sejuk and tenang je kan

( abaikan rumah yang berselerak dengan stok-stok jus collagen ;) )

sangat labuh and selesa
licin and berat..
so kalau pergi RNR..solat dekat sana..kipas laju..kain telekung kita stay je..tak ada lah terbang-terbang tutup muka haha  ( siapa pernah alami situasi n?)


ropon-ropon


jahitan kemas




warna lain pon ada






telekung untuk budak-budak

harga


utk telekung yg berenda besar rm110 including postage
utk telekung yg renda kecil rm105 including postage
klu nk set, telekung + beg rm 160 including postage (renda besar)
set telekung + beg rm155 including postage (renda kecil)

telekung ni dah jadi adik fyna punya..berebut dia nak jugak =.=

boleh beli di 



follow me for daily update

instagram : fynahere
twitter : nur_shafinatul
MAKEUP CLASS /TIPS ONLY RM1 PER WEEK AT MY TWITTALK
SO ALL CELCOM USERS, FOLLOW ME ON TWITTALK CELEBRITY..
JUST DIAL *22001 AND FOLLOW FYNA..THANKS!


4 comments:

wana wazm said...

wahh , cantik lah. =)

Nabilah Gedempol said...

kite pernah masa sujud, telekung terus tercabut... T.T kena ulang solat balik...

mrs Q Mia said...

CANTIKNYA KALER PINK PINK PINK

syeka said...

yg fyna pnya tu jnis renda besar ke kecik?