Monday, December 10, 2012

Spring's Leaf Cafe : Best in town

auto-post

Assalamualaikum

fav fav fav cafe dekat alor setar!
1st time pergi sini secara tak sengaja sebab lapar sangat and cari tempat makan..then nampak tempat ni macam best je terus masuk

tapi memang best pon! haha

do kali kedua pergi haruslah camwhore

gambar ihsan dari



special chicken nachos
RM 9.90
delicious! datang dua kali..dua kali order yang ni..plate sangat besar..mengah jugak lah nak habiskan


chicken and mushroom carbonara
RM13.90
yummms! kuah yang banyak sangat..so tak dry..paling tak suka spageti yang tak ada kuah
cheese banyak and sedap gilaaaaa ..portion bersar ya hamat


the sunset RM5.90
orange RM4.90

the sunset memang sedap..
orange rasa orange la hehe

total up
RM 38.06




Tempat sangatlah selesa and cantik


setiap meja ada kipas dekat siling
so kalau duduk diorang akan bukakan kipas
kalau pergi time malam, and duduk luar..diorang akan bagi 1 kipas satu meja..sangatlah best! tak ada nyamok..tak akan panas..seriesly best sangat!

sesiapa duduk alor setar fyna sangat rekomen  pergi dekat sini ;)

Spring's Leaf Cafe
Alor Malai, 

05100 Alor Setar, Kedah
04-735 4137 


11 comments:

Abg Stalker said...

mouth watering.xtaw bila bole mai kedah. T.T

btw,fyna..afiq nk tutup blog.ada sumthg bad jadi la.xtahu nk bt apa. :( x bole la drop komen lg.nk gn cik anon pun kt cni xbole.so,do take care.jmp kt 22001 ;)

p/s: twitter pun deactv smntra.

iietamalek said...

boleh cuba ni kalau ke sana..

Alyia Mong said...

spring leaf memang best.
sedap sangat2 n berbaloi dgn harga :D

AmirahSM said...

haaaaa..nt cheq p. :p

Mira Adzlia said...

jauh pula nk pegi

TUNASYA said...

cafe nie dekat je ngan rumah saya...
tapi saya tak pernah pergi pun...
heee...

azalia hjsalleh said...

ok la harga mknan pun x mahal

Ayumi Comot said...

carbonara tu nmpak sedaP :)

Nora Faiq Shaidi said...

Harus lah singgah satu hari nnt niii..hehe.. :)

Nora Faiq Shaidi said...

Harus lah singgah satu hari nnt niii..hehe.. :)

cik nadd said...

seronok tengok kak fyna makan tapi tak gemok gemok >< geram adik. hehe~~