Monday, December 3, 2012

SOMETIME : Alexa bowling inspired by Maria Elena

assalamualaikum


1st time tengok handbag ni terus melonjak-lonjak nak..sangat lah cantik and nampak mahal..\act ada tali panjang untuk handbag ni..next time fyna tunjuk ok?
so a few days ago handbag ni safely arrived dekat fyna..seronok sangat!




saja pakai outfit yang tak sama warna dengan beg sebab nak bagi handbag ni nampak menonjol =)

i love teh size..tak besar sangat and tak kecik sangat
mak pon cakap cantik and nak 1..and rasanya nak beli 1 dekat mak sebab harga pon tak mahal even rupanya nampak mahal =)

i love the details
and corak-corak tu







posing di metro hospital! heheh

OOTD
shawl - basic shawl
belt - no brand
skinny - SODA
heels - OPERA
bracelet - brand outlet
watch - POLO


Alexa - Blue (Alexa bowling inspired by Maria Elena)

 only RM99. so get yourself this pretty,urban,chic and limited design handbag now!

boleh tengok another color dekat sini


banyak warna and design yang memang limited and uptodate!

=)

more info : http://www.sometime.com.my/
facebook : http://www.facebook.com/sometime.onlinestore



sedikit info about SOMETIME

SOMETIME discovers, endorses, produces and promotes high street fashion handbags by talented designers across Asia

the designers dari malaysia, korea, thailand, Hong Kong..so the design memang limited and tak akan ada sama dengan yang lain..cool kan?

happy shopping at sometime!




10 comments:

AmirahSM said...

cntik la kak fyna =)

Noli@Ibu Wafa said...

sgt comey lahh!!!!

salam kenal :)

Mira Adzlia said...

cantik :)

Miss A said...

kelakar betul posing kat hospital, patutlah familiar je surrounding tu :P

mirza syazwina said...

tak perasan pon dekat hospital tadi,hahaa,tapi posing dekat situ pun seriusly cantek sangat kak fyna!!

sal adyza said...

chanteklah pulak beg tu yer. tali sling dia tu bole ekjas tk?

Sarah Harun said...

cantik

Lieya VoN JaY said...

so elegent . :)

elly stylista said...

dapat free ke fyna?hehe

oshinz said...

suka tengok ootd kali ni. hehehe. wah kat sepital pun jadi eh? hehehe.