Wednesday, December 19, 2012

MUA : makeup sanding azlin 28.10.12 di bayan lepas pulau pinang

assalamualaikum

azlin text fyna..dia cakapa nak jugak fyna makeup..
so even dah ada job dah tarikh ni..fyna ambik jugak job untuk makeup azlin..sebab memang la susah nak menolak kan 


azlin memang sangat cantik! kecik je..badan ramping..jelesnyaa
and her hubby pon hensem
sangatlah sesuai!

azlin req makeup yang natural je


baju cantik!

dari Zaha Wedding Planner
(fyna jugak salah seorang apprentice dari Zaha Wedding Planner..so kalau nak cari pelamin and baju lawa-lawa..fyna suggestkan ambik dekat diorang..Zaha Wedding Planner memang femes di kalangan artist-artist =))





untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com




follow me for daily update

instagram : fynahere
twitter : nur_shafinatul
MAKEUP CLASS /TIPS ONLY RM1 PER WEEK AT MY TWITTALK
SO ALL CELCOM USERS, FOLLOW ME ON TWITTALK CELEBRITY..
JUST DIAL *22001 AND FOLLOW FYNA..THANKS!







2 comments:

Abg Stalker said...

yg lawa2 sume org lain da kebas. T.T

cik nadd said...

kak fyna bila pulak nak naik pelamin? :-D