Sunday, December 23, 2012

MUA : makeup bertandang di pengkalan hulu 18.11.12

assalamualaikum

1st job dari Zaha Wedding Planner! sukaaa

hehe
1st diorang call..fyna cakap dah ada job tarikh ni..tapi diorang harap fyna boleh adjust masa..
so fyna terima lah job ni..pagi-pagi dah berdesup ke pengkalan hulu
setengah jam jugak lah dari pekan baling


pengantin ni tak tau pulak nama.. =.= sebab tak sempat nak kenal..yela rushing kan..
dia nak soft makeup on her wedding

and her hubby sooo sweeeet!
si isteri tak ada inner putih nak pakai dengan dress ni..si suami sanggup pergi beli..bukan beli 1 je..beli 3 helai suruh isteri dia pilih..awwwww
then lepas bagi inner dia kiss pipi isteri dia and cakap jumpa nanti..
sweetnye..indahnya bila dah halal kan
si isteri muka merah je..nampak perasaan bahagia dengan muka dia =')

sukalah tengok diorang
tiba-tiba rasa jeles pulak..harap one day fyna dapat seorang lelaki yang baik..amin







all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com



follow me for daily update

instagram : fynahere
twitter : nur_shafinatul
MAKEUP CLASS /TIPS ONLY RM1 PER WEEK AT MY TWITTALK
SO ALL CELCOM USERS, FOLLOW ME ON TWITTALK CELEBRITY..
JUST DIAL *22001 AND FOLLOW FYNA..THANKS!

2 comments:

NadyaBubble said...

Suka tengok makeup tang mata.

Annyss said...

so sweet hubby dia! insyaAllah kak fyna dapat yang baik utk kak fyna. :) btw, kak fyna beli falsies kat mana ek? suka tgk sbb nmpk natural.