Tuesday, December 25, 2012

Michiko Scarves

assalamualaikum


another beautiful scarves fyna nak share
kalini scarves yang sangat cantik and yang penting lebar and panjang
susah sebenarnya nak cari scarves yang besar and panjang ni..
sebab trend sekarang kan jenis lilit-lilit je..
pastu bila lilit eh belakang singkat..eh depan singkat..kan susah?

dengan scarves dari Michiko Scarves ni..korang tak perlu risau..
lilit lah macam mana pon..stil boleh cover apa yang patot..how cool is that?
susah nak kedut..senang dibentuk
even besar and panjang..lilit macam mana pon..selesa ok..tak panas sebab kualiti yang bagus..jahitan yang bagus

Michiko Scarves ni bisnes kak Shazreeyana.. fyna act admire gila dekat akk ni hehe sebab dia sangat-sangat cantik,,soft and seorang MUA jugak! haa


lets see 

Michiko Scarves Collection



POLKA DOTS COLLECTION


Material : Chiffon
Size : 2 meters x 0.6 meters

Price RM 35




PRIMADONNA SCARVES


High quality chiffon silk
 Length : 2 meters x 0.6 meters. 

Price : RM 55






TWIRL HIJAB

High quality dual color chiffon
Measurement : 2 m x 0.6 m 

Price RM 35 





so jom shopping cepat!

facebook page : michiko scarvesFacebook.com/michikoscarves 

instagram @michikoscarves 







follow me for daily update

instagram : fynahere
twitter : nur_shafinatul
MAKEUP CLASS /TIPS ONLY RM1 PER WEEK AT MY TWITTALK
SO ALL CELCOM USERS, FOLLOW ME ON TWITTALK CELEBRITY..
JUST DIAL *22001 AND FOLLOW FYNA..THANKS!

3 comments:

ShazreeyanaShukri said...

Salam Fyna.. Thank you very much from Michiko Scarves and myself. We feel very honoured to be on your blog, Instagram, Facebook and Twitter! We have been looking for a person to give our scarves to and i feel like you deserve them.. You are beautiful, funny, kind and very stylish!

Thank you again Fyna. Love your pics and post <3 <3 <3

O'gosh Iskandar said...

cantiknya....apa2 yang fyna rekemen mesti comel2....alangkah bestnya kalau selalu mampu beli semua2 tu...

Salwati Sapei said...

seyes..cantikkk!!!