Thursday, December 20, 2012

me as mak andam : makeup nikah my ex schoolmates..zuriya 7.11.2012 di sik

assalamualaikum

ha kalini makeupkan kawan sekolah fyna
tak sangka kawin jugak member fyna ni hehehe
dulu time sekolah mulut dia lah paling bising..tapi haritu jumpa..mulut dah tak bising macam dulu
ehem yela nak jadi bini orang kan?
=P

zue mintak makeup simple-simple je

memandangkan fyna sampai agak lewat sebab menuggu si kakak zue ni datang pickup kiteorang
so dengan lajunye fyna makeupkan zue ni
alhamdulilah comey jadinya hehe




sebelum
curi dekat her fb =P




owh zue jugak ambik fyna makeupkan dia time sanding..nanti fyna upload =)

all the photography done by my sis..

if korang nak jugak gambar macam ni..boleh hire my sis ye =) harga paling murah 
and boleh dirunding

email : kiddykiddo.kid@gmail.com

untuk tengok my makeup job yang lain-lain boleh tengok di

email : fynahere85@yahoo.com




2 comments:

Myra Jay said...

Cantik.... :)

Abg Stalker said...

lelaki ada yg minta mekap ke?haha.da hensem tmbh hensem nti.bkn kita lg,org lain.